Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/albaiuli/public_html/templates/gk_news/lib/framework/helper.layout.php on line 177

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/albaiuli/public_html/includes/application.php on line 539

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/albaiuli/public_html/templates/gk_news/lib/framework/helper.layout.php on line 177

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/albaiuli/public_html/includes/application.php on line 539

Items filtered by date: Friday, 16 January 2015 - Like - stiri Alba Iulia

Cine organizeaza protestele la Sebes? De ce sunt atatia straini?

Cine organizeaza protestele la Sebes? De ce sunt atatia straini?

 
Din solicitarea adresata Primariei Sebes (Nr 1215 din 13.01.2015) numita ,,Noticare adunare publica”,(vezi foto) trebuie sa intelegem ca organizatorii NU sunt cei care se dau organizatori????  Grupul de Initiativa Civica ,,Sebes fara formaldehida” organizeaza protestele, NU Pronatura sau Grupul de Initiativa Civica Sebes???
Cine este acest grup? Cine raspunde ca protestele sa se desfasoare pasnic? Din adresa aflam ca este vorba de Hategan Ana, Negrea Ioan, Craciun Daniela, Socaciu M. Ioan, Molnar Tiberiu, Negrea Sorin, Turean Cosmin dar de ce numai primii doi au venit la Primaria Sebes sa semneze? Cine sunt acesti responsabili domni si doamne? De ce trebuie sa avem incredere in ei? Pe cine reprezinta? De ce vin atatia protestatari straini, din alte localitati,  la Sebes? Cine le plateste deplasarea? Sebesenii nu se pot organiza singuri, au nevoie de oameni necunoscuti, din afara?
Suntem Grupul de Initiativa ,,Nu suntem prostii nimanui!” si nu vrem raspunsuri! Ca sa nu suparam pe nimeni!
Semneaza: Aurel Blaga, Luciana Blaga, Mioara Costea, Stela Dumitru, Nicolae Ene, Sanda Faur, Marcel Goia, Ioana Haralambie, Sonu Ion, Marcel Jder, Nicu Kontor, Nora Loman, Aurica Mocioi, Fica Nicola, Viorel Oros, Coca Popa, Ica Radu, Stelu Stoica, Nicu Tudor, Emil Udrea, Zoe Voicu, 
Read more...

Cui i-e teama de protestele din Sebes? Jos poluarea!

Cui i-e teama de protestele din Sebes? Jos poluarea!

 
     Suntem Grupul de Initiativa ,, Nu suntem prostii nimanui!” Motoul nostru este:,,Nu suntem prostii nimanui si nici nu vream sa fim manipulati!” Nu ne este teama de protestele din Sebes sau din alta parte! Avem doar cateva intrebari, la care nu asteptam niciun raspuns.
     Stiti ca la Primaria Sebes a fost depusa de Grupul de Initiativa Civica ,,Sebes fara formaldehida” (nu de Pronatura Alba Iulia si nici de Grupul de Initiativa Civica Sebes, nu stim de ce ?) Notificare Adunare Publica in care se face cunoscut ca ,,in zilele de duminica 18 si 25 ianuarie 2015, intre orele 14 si 18, in municipiul Sebes se va desfasura o adunare organizata de noi.”? Doar intrebam, ca sa nu suparam detinatorii adevarului absolut! Jos poluarea!
        Stiti ca se mentioneaza apoi ca:,,Din partea noastra sunt imputerniciti sa asigure masurile privind buna organizare a adunarii, astfel incat sa se desfasoare in conditii pasnice, civilizate urmatoarele persoane: Hategan Ana, Negrea Ioan, Craciun Daniela, Socaciu M. Ioan, Molnar Tiberiu, Negrea Sorin, Turean Cosmin iar la sedintat de la Primaria Sebes au fost prezenti doar primii doi, care au si semnat ca raspund? Doar intrebam, ca sa nu suparam detinatorii adevarului absolut! Jos poluarea!
        Stiti ca un agent imobiliar, care a escrocat mai multi cetateni din Sebes si a fost prezent duminica la proteste, se lauda ca este si el mare organizator? Doar intrebam, ca sa nu suparam detinatorii adevarului absolut! Jos poluarea!
       Stiti ca trei ziaristi,(ii stim cine sunt) deveniti mari ecologisti peste noapte, vor contracte de sponsorizare de la Kronospan, incercand sa exploateze situatia? Doar intrebam, ca sa nu suparam detinatorii adevarului absolut! Jos poluarea!
     Siti ca doi oameni de afaceri, (le stim numele), mari protestari, cer insistent Kronospanului sa le inchirieze camioanele pentru transportul lemnelor si solicita constant sa distribuie  produsele Kronospan prin firma lor? Doar intrebam, ca sa nu suparam detinatorii adevarului absolut! Jos poluarea!
      Stiti ca intalnirea (concilierea directa) solicitata de Kronospan este doar o etapa preliminara a procesului ce va urma si in care, cei care au adus prejudicii societatii, urmeaza sa raspunda? Doar intrebam, ca sa nu suparam detinatorii adevarului absolut! Jos poluarea!
      Stiti ca nu poti sa spui ca Kronospan egal cancer, fara dovezi?Doar intrebam, ca sa nu suparam detinatorii adevarului absolut! Jos poluarea!
      Stiti ca postarile care nu convin Grupului Sebes fara formaldehida sunt sterse, desi se vorbeste de transparenta? Doar intrebam, ca sa nu suparam detinatorii adevarului absolut! Jos poluarea!
     Stiti din ce bani se platesc aceste manifestari si de ce vin atatia protestari straini de Sebes? Doar intrebam, ca sa nu suparam detinatorii adevarului absolut! Jos poluarea!
 Suntem Grupul de Initiativa ,, Nu suntem prostii nimanui!” Motoul nostru este:,,Nu suntem prostii nimanui si nici nu vream sa fim manipulati!” drept pentru care semnam.
 
Aurel Blaga, Luciana Blaga, Mioara Costea, Stela Dumitru, Nicolae Ene, Sanda Faur, Marcel Goia, Ioana Haralambie, Sonu Ion, Marcel Jder, Nicu Kontor, Nora Loman, Aurica Mocioi, Fica Nicola, Viorel Oros, Coca Popa, Ica Radu, Stelu Stoica, Nicu Tudor, Emil Udrea, Zoe Voicu, 
Read more...

Escrocul de la agentia imobiliara din Sebes!

Escrocul de la agentia imobiliara din Sebes

 
Mai multi oameni din Sebes ni s-au plans de escrocheriile pe care le practica un individ (deocamdata nu-i dam numele) de la o agentie imobiliara din Sebes. Ei ne-au rugat sa avertizam cititorii, pentru a preintampina astfel de manarii. Cand afla ca ai de vanzare o casa, apartament, teren etc, individul, barbat mai tanar, vine si te asigura ca iti vinde rapid imobilul. Pentru inceput iti aduce mai multi asa zisi cumparatori (de fapt prieteni de-ai lui) care iti ofera preturi, aproape la jumatate din valoarea imobilului, terenului. In decurs de cateva zile vine cu cel putin zece astfel de persoane, incercand sa convinga ca acesta ar fi pretul real. La final te contacteaza din nou si iti spune ca, pentru a obtine un pret bun, are nevoie de 500 de euro, ca sa faca publicitate, bla, bla, bla…,,Daca faci greseala sa-i dai banii, ramai fara ei. Ajungi in situatia noastra, nu-i mai poti recupera! Dovezi nu ai, ca nu-ti da chitanta si imobilul nu ti-l vinde! Prinde orbul scoate-i ochii! Suntem cinci familii care am patit-o! Sper sa invete si altii de la noi!”- ne-a declarat Ioan Macarie, unul dintre pagubiti.
     Am scris! Daca mai apar situatii de genul acesta contactati-ne! Atunci chiar vom da detalii despre individul escroc!
Adi Ghimpeanu
Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686