Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Items filtered by date: Friday, 25 July 2014 - Like - stiri Alba Iulia

Avionul Air Algerie, gasit cu o drona

Președinția franceză a anunțat vineri că la bordul avionului algerian prăbușit în estul statului Mali se aflau 118 persoane, dintre care 51 de cetățeni francezi, relatează DPA și AFP.

Potrivit unei liste publicată pe site-ul aeroportului din Ouagadougou, numărul persoanelor aflate la bordul avionului era de 116.

Epava avionului Air Algerie a fost găsită după o zi de căutări în nord-estul statului Mali, în apropiere de granița cu Burkina Faso. Toți cei 118 pasageri sunt morți. Între ei se află și un român.

"Din păcate, nu există supraviețuitori", a anunțat președintele Franței, Francois Hollande, care le-a transmis condoleanțe familiilor îndoliate.

Potrivit Le Monde, aeronava a fost localizată în primă fază cu o dronă Reaper a armatei franceze de la o baza nigeriană. Ulterior, un elicopter a confirmat datele colectate de dronă.

Un detașament de 200 de soldați, din orașul Gao (Mali), a ajuns dimineață la locul accidentului pentru a securiza zona și, în special, trupurile celor decedați.

Hollande a precizat că o cutie neagră a fost găsită și trimisă la analize. Rezultatele ar putea oferi răspunsuri despre cauzele tragediei.

Deși unii dintre miniștri săi au subliniat varianta problemelor climatice, Hollande a fost mai rezervat. "Există presupuneri, inclusiv legate de climat, dar nu vrem să divagăm. Este prea devreme pentru a trage concluzii", a spus președintele Republicii.

Oficiali din Burkina Faso, Algeria și Franța nu exclud nicio ipoteză, nici măcar pe cea a unui atac terorist sau deturnare, dar se îndoiesc serios că militanții islamiști din Mali dețin rachete sol-aer capabile să doboare avionul de pasageri.

Read more...

Panica in Irak: jihadistii din SIIL ordona mutilarea genitala a femeilor

Gruparea jihadistă SIIL, care a ocupat mai multe zone din Irak, a emis un decret prin care impune mutilarea organelor genitale, la femeile cu vârste cuprinse între 11 şi 46 de ani, anunţă Jacqueline Badcock, un înalt oficial al ONU.
Procedura implică o intervenţie chirurgicală prin care este eliminat clitorisul, pentru ca femeile să nu simtă plăcere în timpul actului sexual şi este aplicată în comunităţi de musulmani din Orientul Mijlociu, Africa, dar şi Asia, afectând milioane de femei. ONU a adoptat în decembrie 2012 o rezoluţie prin care cere tuturor statelor din lume să interzică această procedură considerată barbară şi inumană. Mutilarea organelor genitale este deosebit de dureroasă şi generează numeroase riscuri la adresa sănătăţii unei femei, de la hemoragie intensă, probleme la urinare, septicemie, infertilitate, mortalitate infantilă ridicată la naşteri, până la decesul persoanei. Această fatwa emisă de SIIL confirmă brutalitatea organizaţiei jihadiste, care a semănat teroare în teritoriile ocupate din nordul Irakului şi Siria. Decretul va fi valabil în localităţile din nord-vestul Irakului, inclusiv în al doilea oraş ca mărime din ţară, Mosul, aflat sub ocupaţia SIIL de mai multe luni. ONU avertizează că aproximativ patru milioane de femei irakiene vor fi afectate de această măsură a mişcării teroriste SIIL. Autorităţile guvernamentale nu au reuşit nici până în prezent să recâştige controlul asupra teritorilor din nordul-vestul ţării. Reprezentanta Naţiunilor Unite face apel la guvernul de la Bagdad să găsească o soluţie pentru a salva femeile de această odioasă procedură, care până acum nu a fost întâlnită în Irak. „Oamenii din aceste zone ocupate sunt vulnerabili în faţa acţiunilor acestor terorişti“, a mai spus Badcock.

 

Read more...

Separatistii prorusi, au furat tot de la victimele avionului doborat

Rudele celor 298 de persoane care au murit joia trecută, după ce un avion civil a fost doborât deasupra estului Ucrainei, spun că au fost informate că separatiştii proruşi au folosit cardurile bancare ale acestora pentru a extrage bani în Ucraina. În plus, tot mai multe familii povestesc cum, imediat după ce au aflat de tragedia aviatică, au încercat să-şi sune rudele şi la telefoanele lor au răspuns „persoane cu accent est-european”.

Soţia uneia dintre victime, un pilot britanic de elicopter, a fost nevoită să închidă cardul soţului ei, după ce a fost sunată şi anunţată că în Ucraina este folosit cardul acestuia de debit. Cazul femeii nu este singular.

Tot mai multe familii anunţă că, în primele ore disperate de când au aflat primele informaţii despre doborârea avionului, au încercat să apeleze telefoanele mobile ale victimelor. Au fost şocaţi şi derutaţi atunci când, neştiind dacă persoanele de la bord mai sunt în viaţă sau nu, la telefoanele lor mobile au răspuns persoane cu puternic accent est-european, după cum povestesc rudele.

Separatiştii n-au pierdut deloc timp şi, încă din seara în care s-a prăbuşit avionul, au început să fure din bagajele şi din buzunarele cadavrelor. Ei au continuat să facă asta zile bune, sub pretextul că asigură protecţia zonei şi, în acelaşi timp, împiedicând accesul experţilor internaţionali la locul tragediei. Proruşii au umblat prin genţi şi au luat toate obiectele de valoare, bani, aparate foto şi chiar bijuterii de pe degetele morţilor.

Avionul Malaysian Airlines zbura pe ruta Amsterdan-Kuala Lumpur şi a fost doborât cel mai probabil de o rachetă, susţine ucrainenii. Declaraţii similare au fost făcute de mai mulţi oficiali americani, inclusiv viceprerşedinte Joe Biden. Deocamdată, se ştie cu siguranţă doar căă avionul a explodat în aer.

Separatiştii proruşi au negat orice implicare în atac, susţinând că nu au armamentul necesar pentru a doborî un Boeing 777 de la o asemenea altitudine. Printre ipotezele vehiculate se numără varianta că avionul a fost doborât de o rachetă sol-aer (separatiştii au capturat recent un lansator de acest tip de la armata ucraineană) sau de o rachetă lansată dintr-un avion de luptă (separatiştii nu au astfel de aparate de zbor).

 

Read more...

Fiica lui Putin a parasit vila din Olanda

Fiica președintelui rus Vladimir Putin și iubitul ei și-au părăsit penthouse-ul din Olanda după ce pe internet au apărut informații și poze cu locuința lor.
O fotografie publicată de presa olandeză a fost intens distribuită pe internet. Ucrainenii din Olanda s-au organizat pe rețelele de socializare și plănuiau să organizeze în acest weekend un protest pașnic în fața vilei Mariei Putin, în vârstă de 29 de ani.
Maria putin locuiește la mai puțin e 50 de km distanță de aeroport, scrie The Mirror, potrivit dcnews.ro.
Multe voci au cerut ca Maria Putin să fie deportată din Olanda, țara care le plânge pe cele peste 190 de persoane care și-au pierdut viața în incidentul aviatic din Estul Ucrainei.
“E bine că Maria Putin locuiește aproape de Haga. Nu va trebui să meargă foarte mult pentru a vedea procesul tatălui său”, scrie un internaut, care face trimitere la Curtea Internațională de la Haga, care judecă crimele de război și genocidul.
Fata lui Vladimir Putin și prietenul ei, Jorrit Faasen (34 de ani) locuiau în Voorschoten, iar vecinii spun că nu au mai văzut-o de când zborul MH17 s-a prăbușit.
“S-a mutat anul trecut și totul a fost discret pentru o perioadă. Dar odată ce s-a aflat cine este, a existat cu siguranță o oarecare tulburare. Și acum s-a întâmplat asta. Evident că nu este responsabilă pentru faptele tatălui ei, dar nu am vrea demonstrații aici”, a spus un rezident.

Read more...

Avionul doborat: Alte trupuri neinsufletite, gasite in Ucraina

O bucată din fuselajul avionului Boeing 777, al companiei Malaysia Airlines, și mai multe corpuri neînsuflețite au fost găsite într-o zonă împădurită la locul prăbușirii, în Ucraina, au anunțat vineri mass-media australiene, relatează DPA.

"Am găsit rămășițe pământești ieri și mai multe din nou astăzi", a declarat Michael Bociurkiw, purtător de cuvânt al Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa citat de Sydney Morning Herald. 

Oficialul OSCE a vizitat regiunea Donețk cu anchetatori din Olanda, Malaezia și Australia. Vizita este prima efectuată de echipa din Australia. La bordul avionului doborât în estul Ucrainei se aflau 37 de cetățeni australieni și rezidenți în Australia. 
"Cea mai semnificativă descoperire făcută astăzi este că am mers într-o zonă împădurită și am descoperit o bucată imensă de fuselaj", a declarat Michael Bociurkiw, citat de ABC. Avionul Boeing-777 care efectua cursa Amsterdam-Kuala Lumpur, având 298 de persoane la bord, a fost doborât la 17 iulie în spațiul aerian din estul Ucrainei, foarte probabil de o rachetă lansată din zona controlată de rebelii proruși. 
AGERPRES

Read more...

Mircea Hava: Basescu poate reveni in noul partid!

Liderul PDL Alba, Mircea Hava, a fost unul dintre cei 5 negociatori principali ai PDL, la discuțiile cu PNL. Hava susține că această construcție de dreapta are nevoie de sprijinul lui Traian Băsescu și ușa ar trebui să fie deschisă, dacă actualul președinte ar dori să revină. 

”Din punctul meu de vedere, da! Dar nu mâine și știți prea bine de ce. Lucrurile trebuie să se așeze. Never say never, ca și în dragoste. Cine spune chestia asta, vorbește mare prostie. Dacă avem același interes și același obiectiv, ușa trebuie să fie deschisă, chiar dacă înainte ne-am cam supărat unii cu alții”, a declarat Hava, într-un interviu acordat STIRIPESURSE.RO. 

Vă redăm în continuare interviul cu Mircea Hava:

R. S-a lăsat o porțită în noul statut? Poate profita Traian Băsescu de aceea prevedere cu președinții?

M.H. Nici nu știu ce a rămas în acel articol, că de parcă asta ne interesa pe mine și pe cei 10 care au fot acolo. Vă dați seama că nu o să vină nimeni, care nu are nicio plăcere să vină acolo și care nu are ce să facă acolo.  Domnul de care ziceți dumneavoastră, dacă dorea, făcea altceva. Alți domni, cum ar fi domnul Tăriceanu, care a rămas la așa… Chiar e o chestiune dusă până grădiniță. Știu că s-au făcut niște bancuri pe seama asta, de fapt, nu bancuri, am râs un pic, dar până la urmă am zis: haide, domnule, să fim oameni serioși! Până la urmă și Iliescu poate să vină, că doar a fost președinte la FSN și uite așa facem, frate, un partid mare și tare. O poveste! E drept că dă foarte bine în zona dumneavoastră, a media, dar eu acolo, vă spun cinstit, m-am ocupat de alte elemente mai serioase organizare, de alte chestii serioase.

R. În următoarea perioadă, acest nou partid va avea o conducere cu peste 100 de membri. Cum faceți? 

M.H. Noi, în perioada asta, să-i zicem interimară, că așa este, nu avem altceva de făcut decât să lucrăm pe alianță pentru alegerile prezidențiale. Nu avem alte discuții în interior decât cele legate de campania electorală. Va fi un șef de campanie electorală, organizarea.

R. Apropo de campanie. Avem această discuție legată de doamna Macovei. De unde și cum?
M.H. Păi doamna Macovei a venit. Acum și dumneavoastră…Am fost în discuții, acum o lună de zile, în care a fost întrebată de președinte: Monica, chiar vrei? Și ea a refuzat. Primeam și noi tot felul de chestii, că apăruseră pe bloguri, pe Facebook, nu pe ale dumneaei, ci pe altele. Eu nu am nimic împotrivă să vină să fie măsurată. Dar uitați-vă, că noi tot timpul spunem că trebuie să respectăm regula. Dacă ne întoarcem după soare, nu e bine. Acum, și dânsa a spus mereu de regulă și respectarea regulii. Acum, regula până la mine sau și la mine? Eu n-am nimic împotrivă, vă spun, am o relație perfectă cu Monica, îi spun Monica, colaborăm, vorbim la telefon, dar aici este o altă treabă: e vorba de partid. Că s-ar putea să zică lumea: haide domnule că ar fi bine să stingem toată poveste asta, dar nu e bine când facei pași în spate, concesii. Noi ne-am învățat în PDL, mai ales cei care suntem mai vechi, să fie un pic de disciplină. Câți am fost, cât am fost, că n-am avut glorie, n-am avut locomotivă de partid. L-am avut pe…dar și atunci, numai prin disciplină s-a făcut, pentru că, vă spun, chiar atunci era chiar disciplină, disciplină! Și acum, iar o întoarcem, o ducem pe la Buzău, pe la Bacău. Domnule, sunt momente! Vino domnule la momentul ăsta! Și mai e ceva, un lucru pe care îl știți și dumneavoastră. Au fost, până acum, 3-4 ture de sondaje. Nu ne-am regăsit acolo! Eu, personal, nu m-aș duce într-un sondaj de ăsta ca să mi-o ”tragă”, nu știu, cineva cu câteva procente. Nu știu, n-am sondajul acum, dar este evident, așa cum afară este ora 15.03. Noi, cei care ne-am înhămat la chestia asta, chiar vrem să facem ceva serios. Eu, personal, nu o fac nici din disperare, nici din altceva. Ea trebuie făcută! Sunt conștient și rațional că trebuie făcută. Nu putem să fim partidele de dreapta ca cei 7 pitici, să nu știi care e mai înalt dintre pitici. Nu e normal! Vă dați seama, că așa e situația și cu MRU și cu cine știe cine mai dorește să vină.
R. O întrebare legată de politica locală. Ați fost despărțiți dvs. și domnul Atanasiu, cunoscute fiind relațiile ceva mai tensionate de la Alba? 
M.H. Aș vrea să vă spun un lucru pe care mulți nu-l știu. Noi (Hava și Atanasiu n.r.) lucrurile astea le discutăm de foarte mult timp și unii au fost supărați. Am declarat și eu și unii au fost supărați de la mine. Dacă stai în viața asta politică și te gândești la ce va fi și mâine, obligatoriu trebuia să îți dai seama că asta este o zonă a viitorului. Să stai să te dai predat la marele partid, lucrul ăsta nu e corect și atunci, în noaptea numărării voturilor la alegerile europarlamentare am spus: de mâine, nu a fost de mâine a fost de poimâine, ne întâlnim fiecare la partid și vedem. Discutam de o alianță, la început, nu discutam de partid. Că noi am avut discuțiile noastre înainte, războaiele astea locale, dar depinde până unde te duci. Sunt unii care își amestecă și familie și copii, astea sunt atacuri care nu se pot uita, dar cum am spus și am spus-o: la oamenii politici normali, rațiunea trebuie să primeze. Mai există încă o serie de oameni politici în politica asta rpmânească: deputați, senatori etc. despre care nu auziți nimic, care nu au făcut nimic niciodată și nici nu o să facă. Și acum, pentru ei, este momentul de a ieși să spui ceva, că normal, asta este tema zilei și prinde. Normal, poți să spui: domnule, pe mine nu -a întrebat nimeni de sănătate, nu mi-a spus cum se face aia și ailaltă, dar nu o spui în interiorul partidului, ci pe sticlă. Asta nu este ca un pumn în gură și nici ca disciplină, este minima morală. Să te duci să critici pe sticlă, prin ziare, pe bloguri, nu e decent, acum. Eu le-am explicat tuturor colegilor că altă rază de soare nu exista! Știți că au fost discuții de nume, de statut, de organizare, dar rațiunea a învins. PDL a câștigat mereu prin organizare. De ce să nu iei un lucru bun și rodat și să-i dai o nouă viteză? Ce să inventezi altceva? Noi am înțeles ce înseamnă PNL pentru liberali, pentru că și în această ecuație suntem 2 și trebuie să ne înțelegem unii pe alții, nu sunt concesii. Cine are o țintă și știe că pentru a ajunge la ea trebuie să mai treacă peste o râpă, peste un podeț, bine! Cine este bătut în cap și așa, va rămâne așa!
R. A fost greu să renunțați la nume? 
M.H. Și noi avem un nume, o istorie. Nu a fost greu, pentru că, în momentul în care vrei să faci ceva și ai o țintă, în momentul ăla zici: da, domnule, trecem și peste asta. În momentul în care nu înțelegi nimic și poate pentru chestiile astea o să fi și pe sticlă și peste tot. Nu a auzit nimeni de tine, poate nici vecinul de bloc, dar acum o să apari, frate, pe toate televiziunile că spui ceva interesant. Dar, în general, de ăștia auziți atunci și peste o săptămână reintră în anonimat.
R. Ce ziceți de poziția domnului Emil Boc? 
M.H. Domnul Emil Boc a refuzat să participe la această construcție, pentru că l-am chemat cu toții și avem nevoie de dânsul. El spunea că e de acord cu construcție, dar dorea alianță, nu fuziune. Noi am judecat lucrurile mai adânc. Când ești în focul luptei, câteodată nu vezi lucrurile prea bine, dar, totuși gândești puțin altfel. 
R. Dar ce-l determină să aibă o astfel de atitudine? 
M.H. Nu știu ce-l determină, întrebați-l dumneavoastră. Dacă are niște socoteli corecte, ar fi trebuit să ni le spună nouă că suntem colegi și rămânem colegi în continuare.
R. E cam aceeași poziție cu cea a lui Traian Băsescu. 
M.H. Se poate, se poate. Toată lumea discuta de unificarea dreptei. Și dânsul, și dânsul de care vorbiți dumneavoastră. Pe urmă, când se face, nu-i bine. Dar de ce nu-i bine? Am trecut și noi prin mai multe chestii și am mai văzut niște lucruri, dar asta nu înseamnă că trebuie să mergem înainte ca berbecii, să ne zdrobim capul de zid. Totul depinde de noi, de cei din interior. Pentru mulți dintre noi, partidele au devenit un soi de club, un loc de unde să scapi de acasă. Îi mai întreabă nevasta: unde mergi,măi, omule? La partid, dragă! Ei, pentru mulți dintre noi asta a devenit mai mult decât un club, este o meserie. Când faci de 20 de ani numai asta, eu zic că te cam specializezi puțin. Legat de domnul Boc și domnul Traian Băsescu, eu mâine aș dori să putem discuta împreună, să ne punem la un loc energiile și experiența și să facem ceea ce tot am clamat de mult, foarte mult timp, că vrem o dreaptă unită. Pentru o dreaptă unită, trebuie să te gândești la ce-i care-s de dreapta, să țineți minte!
R. Ați evitat de câteva ori să rostiți numele lui Traian Băsescu. Atât de tare v-a dezamăgit? 
M.H. Nu, nu m-a dezamăgit! M-a durut, sincer vă spun. Am fost împreună, am fost camarazi și m-a deranjat chestia aia: Adio! Și pentru ce? M-a deranjat treaba asta că ați fugit cu sacurile de voturi și mai știu eu ce. Nu mă așteptam de la dânsul la așa ceva, eu știindu-l un om ferm, corect. Poate la nervi zici și eu sunt nervos, dar mai bine înjur în gând de 3 ori și tac. Vă spun cinstit că m-a durut! A fost o chestie așa, după ce o viață ai fost cu cineva și la sfârșit să-ți spună: hai, bă, cară-te de aici! Și știți prea bine pentru ce! Că n-a câștigat nu știu cine. N-a câștigat acum, bun! N-am nicio problemă cu dumnealui, am lucrat extraordinar de bine împreună. Pe mine mă dor chestiunile astea de orgoliu și din cauza unui orgoliu mai mare sau mai mic să dărâmi oameni, o organizație, munți. Sigur, pentru toți a fost o dezamăgire. Pentru toată delegația de la Alba, care veneam atunci spre casă, era o atmosferă așa, apăsătoare, supărare. Nu am nicio problemă să mă întâlnesc cu dânsul, am învățat multe de la el, îmi place.
R. Ar mai avea vreo șansă în viitor să revină lângă vechii camarazi? 
M.H. Bineînțeles, domnule! Ce uși închise? Cine spune asta, este un bătut în cap! Spune asta că dă bine. Ce frumos este să-l înjuri pe Băsescu, eheee! Dacă îl înjuri pe unul de pe stradă, nu e nimic, dar dacă-l înjuri pe Băsescu crești, lumea se uită la tine altfel. Nu este nicio ușă închisă și asta vă spun din punctul meu de vedere. Și vă mai spun un lucru pe care-l vede toată lumea: această construcție, dânsul nu mai poate candida, dar ar fi fost o chestiune suprafericită și suprareală dacă aveam un lider ca Traian Băsescu.
R. Traian Băsescu ar putea reveni? 
M.H. Din punctul meu de vedere, da! Dar nu mâine și știți prea bine de ce. Lucrurile trebuie să se așeze. Never say never, ca și în dragoste. Cine spune chestia asta, vorbește mare prostie. Dacă avem același interes și același obiectiv, ușa trebuie să fie deschisă, chiar dacă înainte ne-am cam supărat unii cu alții.
Read more...

Irakul are un nou presedinte

Statele Unite l-au felicitat joi pe noul preşedinte al Irakului, Fouad Massoum, şi l-au îndemnat să formeze un "guvern solidar" pentru a lupta împotriva insurgenţilor sunniţi din nordul ţării, relatează AFP.
"Odată cu acest pas important, parlamentul irakian a demonstrat angajamentul său pentru unificarea ţării prin aplicarea Constituţiei", a declarat purtătoarea de cuvânt adjunctă a Departamentului de Stat, Marie Harf.
"În momentul de faţă, liderii irakieni trebuie să treacă la etapa următoare prin alegerea unui prim-ministru şi formarea unui guvern", a adăugat diplomata americană, în contextul în care autorităţile irakiene încearcă să oprească înaintarea jihadiştilor sunniţi care au cucerit zone întinse din nordul ţării.
"Irakul va putea înfrunta eficient provocările sale de securitate şi umanitare numai cu un guvern solidar care să îi reprezinte pe toţi irakienii", a adăugat Marie Harf.
Joi, în cursul unei discuţii telefonice, vicepreşedintele american, Joe Biden, i-a adresat felicitări lui Fouad Massoum. Cei doi oameni politici au subliniat "cât de necesară este unitatea irakienilor pentru a ataca ameninţarea" jihadiştilor din Statul Islamic, potrivit unui comunicat la Casei Albe.
Prima sarcină a preşedintelui Massoum va fi să desemneze un prim-ministru care va trebui să scoată ţara din cea mai gravă criză din ultimii ani.
El va numi un premier din cadrul blocului condus de actualul premier, Nouri al-Maliki, situat pe primul loc la alegerile parlamentare din aprilie, însă fără o majoritate clară.
La putere din 2006, Nouri al-Maliki vizează al treilea mandat, dar este aspru criticat atât de comunitatea sunnită, care se consideră discriminată, cât şi de kurzi.
Potrivit unei reguli nescrise, funcţia de preşedinte al republicii, strict protocolară, revine unui kurd, preşedintele parlamentului este un sunnit, iar prim-ministrul aparţine comunităţii şiite.

AGERPRES

Read more...

Turistii romani aflati in Cisiordania au plecat catre Bucuresti

Cei 15 cetățeni români aflați în Cisiordania au plecat, vineri dimineața, către București, de la Tel Aviv, cu o aeronavă Tarom, informează un comunicat de presă remis AGERPRES de către MAE.

Potrivit sursei citate, cei 15 turiști aveau bilete pentru o cursă programată pe ruta Tel Aviv — Antalya, însă acest zbor nu a fost confirmat până la ora 22.00.

"S-a identificat soluția de îmbarcare la un zbor aparținând companiei Tarom, ce operează (...) pe ruta Tel Aviv — București. De altfel, toți cetățenii români au solicitat sprijinul pentru îmbarcarea cu destinația București", precizează MAE.

Sursa citată precizează că grupul de români a fost asistat permanent de reprezentanții Ambasadei României la Tel Aviv și ai Oficiului de Reprezentare al României la Ramallah.

"Reprezentantul Oficiului român de la Ramallah s-a deplasat, de îndată, la hotelul unde erau cazați cetățenii români, unde a discutat cu aceștia, după care i-a asistat pe tot parcursul zilei. În jurul orelor 18,00, reprezentantul român al Oficiului din Ramallah a însoțit grupul de 15 cetățeni români pe tot parcursul traseului din Cisiordania, până la Aeroportul Internațional din Tel Aviv", arată MAE.

De precizat că la sosirea grupului la Tel Aviv, consulul Ambasadei României la Tel Aviv s-a alăturat echipei consulare de la Ramallah și a asistat cetățenii români, pe toată durata procedurii de înregistrare și de control al pașapoartelor.

AGERPRES

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686