Items filtered by date: Friday, 28 February 2014 - Like - stiri Alba Iulia

Noi numere de telefon pentru call center-ul Euroins România

 

 

 

 

Începând de mâine, 1 martie, clienţii Euroins România pot apela call center-ul companiei la noile numere de telefon, 0319107 şi 0319108. Programul conform căruia va funcţiona acest serviciu este de luni până vineri, între orele 9:00 şi 17:30.

Clienţii Euroins România se pot adresa call center-ului pentru soluţionarea daunelor, pentru a primi informaţii generale referitoare la: procedura de deschidere a unui dosar de daună, punctele de constatare unde se pot deschide dosare de daună, procedura şi actele necesare deschiderii unui astfel de dosar.

Totodată, la numerele de telefon menţionate, clienţii pot obţine şi informaţii legate de stadiul de analiză a dosarelor, traseul acestora, modalităţile de încasare a despăgubirilor, precum şi termenele de plată a despăgubirilor.

Sunt oferite informaţii referitoare atât la dosarele şi punctele de constatare din Bucureşti, cât şi la cele din afara capitalei.

 

 

 

 

Read more...

DNA a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului CHELARU MIRCIA

 

 

 

 

Procurorii din Direcţiei  Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului CHELARU MIRCIA, general corp de armată în rezervă, în sarcina căruia s-a reținut săvârșirea  infracțiunii de:

- abuz  în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut  pentru  sine  sau  pentru  altul  un   folos  necuvenit,  în forma participaţiei  improprii;

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

În perioada 2000-2007, inculpatul Chelaru Mircia  a determinat,  cu intenţie, funcţionari  din cadrul  Ministerului Apărării Naţionale să încheie, fără  vinovăţie,  un  contract de vânzare-cumpărare a unui apartament, situat în  municipiul Bucureşti, deşi  acesta nu  deţinea  un  contract de  închiriere   valabil  încheiat  pentru  acest  imobil.

Mai mult,  anterior,  inculpatul dobândise  în  proprietate  un  alt  imobil  construit   din  fondul  locativ  de  stat  în  temeiul  Decretului - Lege  nr. 61/1990, ascunzând  acest  aspect Ministrului Apărării  Naţionale şi  Comisiei de Audit din cadrul MApN, prin aceasta  cauzându-se  un prejudiciu de 92.839,08 lei  în dauna MApN.

Conform legii 564/2004, cadrele militare sau fostele cadre militare care dețineau, la data apariției legii, locuințe de serviciu aparținând Ministerului Apărării Naționale, le puteau cumpăra, în regim subvenționat, însă cu anumite condiții, între care, titularul contractului de închiriere să dețină această calitate de chiriaș în baza unui contract de închiriere valabil încheiat, titularul cererii de cumpărare să nu dețină sau să nu fi deținut locuințe proprietate pe teritoriul României, titularul cererii să nu mai fi cumpărat din fondul de stat o altă locuință, în regim subvenționat.

Concret, starea de fapt detaliată în rechizitoriu este următoarea:

La data de 28 octombrie 2000, inculpatul Chelaru Mircia, având funcţia de şef al Statului Major General al Ministerului Apărării Naţionale, ar fi solicitat, prin raport, ministrului Apărării Naţionale aprobarea de a i se repartiza o locuinţă de serviciu.

În cuprinsul solicitării, inculpatul ar fi omis să precizeze că deţine în proprietate o altă locuinţă împreună cu soţia, în Garnizoana Bucureşti, dobândită din fondul locativ al Ministerului Apărării Naționale, după anul 1990.

Aspectele omise din raport, referitoare la situația sa locativă, constituiau impedimente absolute care ar fi fost de natură să-l împiedice pe inculpat să primească o locuință de serviciu în garnizoana București.

Astfel, la data de 13.12.2000, în baza repartiţiei, s-a încheiat între M.Ap.N. şi inculpatul Chelaru Mircia, un contract de închirierepentru perioada 13.12.2000 – 13.12.2002, deşi acesta împreună cu soţia sa deţineau în coproprietate o locuinţa situată în Bucureşti.

La  data de 07.06.2001 inculpatul Chelaru Mircia a fost trecut în rezervă.

Deşi contractul de închiriereexpirase la data de 13.12.2002, iar tacita relocaţiune nu opera în acest domeniu, ulterior, între Ministerul Apărării Naţionale şi inculpat ar fi fost încheiat retroactiv un alt contract de închiriere, pentru perioada 14.12.2002 – 01.07.2003, având ca obiect aceeași locuinţă de serviciu.

Acest contract ar fi fost prelungit succesiv, de patru ori, prin acte adiţionale, deşi inculpatul Chelaru Mircia nu îndeplinea condiţiile legale pentru prelungirea termenelor de închiriere.

La data de  07.06.2007 a fost încheiat între M.Ap.N. și inculpat contractul de vânzare – cumpărare a locuinței de serviciu,  pe care acesta din urmă ar fi vândut-o în cursul anului 2008, pentru suma de 300.000 euro.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucureşti.

Prezentul dosar s-a constituit prin disjungere dintr-o altă cauză, în care, la data de 3 septembrie 2013, Secţia de combatere a infracţiunilor de corupţie săvârşite de militari din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, a dispus trimiterea în judecată a 11 inculpați, cadre militare, pentru infracţiuni de abuz în serviciu legate de achiziționarea, în condiții nelegale, a unor locuințe de serviciu la preț subvenționat. (comunicat nr. 761/VIII/3 din 04 septembrie 2013).

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

 

 

 

Read more...

ARTmania Festival Sibiu 2014

Primele confirmari si detalii organizatorice despre ARTmania Festival Sibiu 2014

Cea de-a IX-a editie ARTmania Festival va avea loc in perioada 4-10 august 2014, concertele principale desfasurandu-se in weekend, dupa urmatoarea structura: Scena Principala va fi construita in interiorul Complexului Balanta sub numele de „ARTmania Vampires’ Den“, in timp ce scena din Piata Mare va gazdui concerte cu acces liber pentru publicul general. De asemenea, curtea interioara a Palatului Brukenthal din Piata Mare si Curtea Casei Altemberger a Muzeului de Istorie vor gazdui concerte cu acces special.

Comunicat de presa fara diacritice (DOC)
Afisul festivalului ARTmania (PNG)
Comunicat de presa cu diacritice (DOC)
Comunicat de presa cu diacritice (RTF)
Facebook Cover Therion & Eluveitie (PNG)
Facebook Cover Therion (PNG)

Pentru alte informatii, imagini rezolutie tipar, stiri video, parteneriate media, acreditari etc. va rugam sa ne contactati printr-un simplu reply.

 

 

 

Read more...

Michael Schumacher, in stare critica: New York Times prezinta ultimele noutati de la Grenoble

La doua luni de la groaznicul accident suferit in timp ce schia, Michael Schumacher se afla in stare critica, iar sansele ca fostul campion din Formula 1 sa-si mai revina scad pe zi ce trece.

Celebrul cotidian american New York Times a facut o vizita la Spitalul din Grenoble, acolo unde Schumi se afla in coma de pe 29 decembrie 2013, si prezinta ultimele noutati.

"In afara spitalului de 9 etaje nu se mai afla niciun jurnalist, doar un banner de incurajare, care iti indica prezenta lui Schumacher ca pacient acolo", noteaza sursa citata.

"Schumi e in continuare in coma si in stare critica. O recuperare completa pare improbabila in acest moment", continua jurnalistii americani.

La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a cazut in timp ce schia in statiunea franceza Meribel si s-a lovit cu capul de o piatra. A fost transportat de urgenta la Spitalul din Grenoble, acolo unde doctorii au decis sa-l bage in coma indusa, pentru a-i proteja creierul, grav afectat in urma loviturii.

Dupa mai bine de o luna, doctorii au hotarat sa inceapa procedura de scoatere din coma a lui Schumacher, numai ca inca n-au reusit, din cauza unor complicatii, conform informatiilor furnizate de presa din Germania.

Read more...

Gica Hagi, acuzat de infractiuni grave: Se face usor legatura

Gheoghe Hagi, unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului romanesc, este acuzat de infractiuni grave.

Cel care il arata cu degetul pe "Rege" este Sorin Raducanu, candidat la alegerile FRF de pe cinci martie.

Raducanu sustine ca Hagi si formatia sa, FC Viitorul, sunt implicati intr-un caz complicat, in care Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, este acuzat de sponsorizare ilegala a cluburilor de fotbal.

Echipa lui Hagi s-ar afla intre formatiile care au primit bani de la autoritatile locale constantene.

"Pai Gica Hagi e in conflict de interese, nu are cum sa fie patron si sa fie si la FRF. Hagi fura jucatori, cum mi-au spus directorii liceelor cu profil sportiv. In plus, Hagi uita de un virament in contul clubului Viitorul Constanta in februarie 2013 in valoare de 800.000 de euro. Virament facut de Nicusor Constantinescu, seful Consiliului Judetean Constanta care este acuzat printre altele pentru sponsorizari ilegale la cluburile sportive. Si se poate face usor legatura", a spus Raducanu, dupa cum anunta Mediafax.

Gica Hagi a devenit tinta mai multor atacuri dupa ce s-a implicat in alegerile de la Federatie, el facand parte din echipa lui Gica Popescu.

Astfel, Hagi a fost acuzat ca s-ar afla in conflict de interese, fiind patron de echipa, dar si ca fura cei mai promitatori juniori din tara.

Alegerile pentru postul de presedinte al FRF sunt programate pe 5 martie.

M.D.

Sursa ziare.com

Read more...

Antonescu: Daca Tariceanu face cerere de reprimire in PNL, eu ma voi pronunta in favoare

Crin Antonescu a declarat joi, la Ploiesti, ca se va pronunta in favoarea reprimirii lui Calin Popescu Tariceanu in PNL daca acesta va dori sa revina in partid, presedintele PNL ironizandu-l pe Victor Ponta, despre care a spus ca s-a aflat intr-o "situatie jenanta" in ceea ce-l priveste pe Tariceanu, informeaza Mediafax.

Prezent, joi seara, la Ploiesti, presedintele PNL Crin Antonescu a catalogat situatia lui Calin Popescu Tariceanu drept "un subiect atat de jenant incat nu ar trebui sa se mai discute".

”Ma asteptam si eu sa prinda cativa (membri PNL - n.r.). Dar am spus ca oricum nu va fi vorba de o sciziune. (…) Daca face cerere de reprimire, eu, unul, ma voi pronunta in favoare" a spus Antonescu referindu-se la Calin Popescu Tariceanu.

Crin Antonescu l-a ironizat pe premierul Victor Ponta, spunand ca acesta a fost pus intr-o "situatie jenanta" in momentul in care si-a declarat public sustinerea fata de proiectul lui Tariceanu, pentru a se demonstra ulterior ca acesta a fost urmat doar de senatorul Sorin Iliesiu.

"Orice cetatean, orice senator, orice om politic poate sa primeasca intr-o seara o invitatie la televiziune si sa spuna: «Maine am sa fac un partid, dupa aceea cu partidul ala o sa castig nu stiu ce, am sa candidez la presedintie, am sa-l bat pe Antonescu»… E normal. Asta este show biz-ul, asta este talk show-ul. Dar ca un prim-ministru sa vina si sa spuna «da, da,da exceptional, o sa te sustinem, PSD-ul, ia vezi cati baieti poti sa rupi, ca poate iti dam si ceva pe la Guvern si cred ca e exceptional cum o sa refacem noi USL-ul», iar a doua zi tu sa te trezesti numai cu Iliesiu, asta e o problema pentru primul-ministru, nu pentru cetateanul respectiv", a afirmat Crin Antonescu intr-o conferinta de presa la Ploiesti.

Presedintele PNL a participat, joi seara, la Ploiesti, la delegatia Permanenta a PNL Prahova. La finalul intalnirii la care presa nu a avut acces, presedintele PNL Prahova, Mirea Rosca, a afirmat ca forul de decizie al filialei judetene nu a luat "nicio decizie importanta", ci "a creionat o strategie de campanie" si "s-a ajuns la un consens".

Read more...

Tragatorii de sfori ai Europei

Cei doi jurnalisti de la Suddeutsche Zeitung au data lovitura obtinand transcriptul secret al intalnirilor aproape lunare la nivel de sefi de stat sau de guverne care au avut loc la Bruxelles la apogeul crizei financiare, incepand din 2010 si pana in 2013. Transcriptele fiecarui summit UE poarta denumirea de ”protocoale Antici” in jargonul bruxellez, dupa Paolo Massimo Antici, diplomatul italian care a introdus aceasta practica, in anii 1970 si sunt realizate de diplomati care nu asista direct la dezbateri, diplomati numiti si ei ”Antici”. Acestea sunt singurele inregistrari oficiale (si secrete) ale negocierilor din timpul summit-urilor UE.

”Niciun diplomat Antici nu a auzit cu urechile lui ceea de scrie”, se arata in volumul amintit. Aceasta pentru ca cel care consemneaza dezbaterile o face dupa relatarile unui diplomat care iese din sala de sedinte la fiecare 15 minute, fiind mereu inlocuit de un altul. ”Cu toate acestea, aceste protocoale sunt foarte apropiate de un proce verbal”.

Protocoalele amintite demonstreaza inca o data influenta uriasa exercitat de Angela Merkel in timpul summit-urilor de criza ale UE, aproape intotdeauna sustinuta puternic de Nicolas Sarkozy, fostul presedinte al Frantei. Au fost summit-urile la care s-a luat decizia supunerii Greciei, Irlandei si Portugaliei la cure dure de austeritate, decizie care a privit, intr-o forma sau alta, si Romania.

Un document datat octombrie 2011 arata cum premierul britanic David Cameron a cerut crearea unui fond de salvare a economiilor euro in valoare de 2.000 – 3.000 de miliarde de euro, o cifra uriasa fata de cele supuse dezbaterii. Cameron nu a avut nicio sansa in fata cuplului ”Merkozy”: ”Cameron a pierdut o buna ocazie sa taca. Ne-am saturat de criticile lui constante si de cum ne spune ce sa facem. Spui ca urasti euro, dar te implici in dezbaterile noastre”, a izbucnit Sarkozy, cel care a ordonat instalarea unui automat Nespresso in camera delegatiei franceze si care isi aducea mancarea din Franta, pentru ca ura bucataria belgiana.

Merkel a fost mai impaciuitoare cu preierul britanic, dar nu a cedat nimic. ”Lasam fondul asa cum ne-am inteles, fara a merge catre 2.000 – 3.000 de miliarde. Altfel, ar trebui sa stabilim ca si tarile non-euro sa contribuie la el”, a spus Merkel si asa a ramas, viitorul Mecanism European de Stabilitate fiind fixat la 500 de miliarde de euro.

Chiar si asa, MES a fost tot un caz de rara generozitate din partea Angelei Merkel. Potrivit unui alt protocol Antici, un diplomat european implicat in negocieri arata ca ”Am crezut ca avem nevoie de un fond de 200 de miliarde de euro. Si am estimat ca Germania va cere taierea a jumatate din aceasta suma. Pentru ca ne temeam ca cei 100 de miliarde de euro ramasi nu vor fi suficienti, am dublat varianta de lucru a fondului la 400 de miliarde. Apoi am adaugat 10%, astfel incat, cu cei 60 de miliarde de euro pe care urma sa-i ofere Comisia Europeana, sa jungem la 500 de miliarde. Si am ramas uimiti cand nemtii nu au taiat nimic.”

Au existat si cazuri in care Angela Merkel nu a avut castig de cauza cu propunerile sale, mai ales cand nu a fost sustinuta de presedintele Frantei. In 2010, Merkel era extrem de furioasa ca guvernul de la Atena, dupa ce a primit primele imprumuturi uriase din partea UE (majoritatea venite din Germania), nu aplica nicio reforma dintre cele la care s-a angajat. Merkel a mers pana acolo incat a propus suspendarea dreptului de vot al Greciei in Consiliul European pe motivul incalcarii regulilor deficitului bugetar si al celui public.

Primul care s-a opus propunerii a fost Traian Basescu, scriu autorii volumului amintit. Premierii din Grecia, Luxemburg si Spania si-au exprimat si ei dezacordul si chiarfuria fata de asemenea propunere.

”Articolul 7 al Tratatului asupra UE prevede posibilitatea de a retrage dreptul de vot in situatii grave. Nu este o umilinta publica, cand vezi ca pui in pericol euro, toate tarile euro si apoi chiar si existenta UE. Am acceptat ideea aplicarii Articolului 7 pentru incalcarea drepturilor omului. Avem acum acelasi grad de gravitate, fiind vorba despre euro”, a spus Merkel pe 28 octombrie 2010, referindu-se la suspendarea dreptului de vot al Austriei, in momentul in care la guvernare a ajuns un partid de extrema dreapta (Partidul Libertatii), la inceputul anilor 2000.

”Situatia nu poate fi echivalata cu incalcarea drepturilor omului”, a spus Traian Basescu, sustinut imediat de Spania, Grecia si chiar Luxemburg. Doar Nicolas Sarkozy a tinut partea lui Merkel (era cu putin inainte ca presedintele Frantei sa refuze in mod brutal dialogul cu Traian Basescu, moment surprins de camerele de luat vederi) ”Suspendarea dreptului de vot este mentionata in tratat, nu este nimic exagerat”, a spus Sarkozy. In cele din urma, presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy a decis ca situatia ”mai trebuie analizata”.

Nu in ultimul rand, protocoalele Antici care au ajuns in mana celor doi jurnalisti germani mai demosntreaza si cum sunt ”coafate” statisticile europene, pentru a lua ochii electoratului. La summit-ul din martie 2010, Merkel refuza sa se angajeze la o reducere a saraciei in Europa ceva mai ambitioasa, chiar daca majoritatea tarilor erau de acord. Presedintele CE, Jose Manuel Barroso incerca sa ajunga la un acord de reducere a saraciei cu 20% pana in 2020.

”Nu exista acceptul Germaniei pentru reducerea saraciei. Poate ca suna bine, dar asta nu e de competenta UE, ci a guvernelor nationale”, a spus Merkel, adaugand ca Bundestagul nu ar accepta vreun asemenea angajament luat de ea la Bruxelles.

De aceasta data presedintele Sarkozy nu a mai sustinut-o pe Merkel. Insa s-a ajuns la un compromis de ochii lumii, gasit de premierul luxemburghez Jean-Claude Juncker: definitia saraciei a fost extinsa, astfel incat sa fie inclusi 20 de milioane de cetateni europeni, care ar iesi oricuim foare usor din zona saraciei in cativa ani, indeplinind astfel tinta promisa de Barroso. Merkel a fost de acord cu aceasta gaselnita.

Volumul lansat la Berlin aduce in discutie o posibila preluare de catre Merkel a presedintiei Consiliului European, in 2017, atunci cand isi va incheia al treilea mandat de cancelar. ”Dar poate fi Merkel la fel de puternica la Bruxelles pe cat este la Berlin? Oare nu ar trebui sa se subordoneze noului cancelar de la Berlin, asa cum actualul presedinte al UE o face acum?”

Discutii aprinse, multa cofeina, negocieri pentru sute de miliarde de euro si chiar paturi instalate in graba pentru liderii care nu mai rezistau fizic, totul in spatele usilor inchise si sub mana de fier al Angelei Merkel – aceasta este imaginea unora dintre cele mai dramatice summit-uri UE, prezentate de doi jurnalisti germani in volumul „Europa’s Strippenzieher” (Tragatorii de sfori ai Europei), lansata pe 27 februarie la Berlin, informeaza Cotidianul.ro, citand Euobserver

 

Read more...

O tanara romanca cucereste podiumurile de moda din intreaga lume!

  • Published in Monden

 

 

 

Numele frumoasei romance este Sinziana Horotan, are 20 de ani, este din Brasov si in acest moment locuieste in Londra.

Deja, la 20 de ani, este un model cunoscut care are prezentari prin toata lumea. A prezentat si la London Fashion Week.

Este preferata nu numai de tinerii designeri de la Central Saint Martin, cat si de mari designeri precum Vivienne Westwood, care a  distribuit-o in ultimele 2 sezoane de prezentari. Sinziana Horotan povestestit cum a fost sa lucreze cu o creatoare de moda atat de cunoscuta precum Vivienne Westwood.

“E superbă Vivienne şi dacă vrei să mă crezi şi că persoană este extraordinară. Am cunoscut mulţi designeri şi, de obicei, ăştia foarte tari sunt mai ok decât începătorii. Vivienne şi Andreas Kronthaler, soţul ei, sunt un cuplu chiar superb şi fac o echipa grozavă! Când mi-au ales lookul au fost păreri contradictorii însă împeună au găsit combinaţia perfectă!”, a spus faimosul model.

Sinziana a spus ca nu totul a fost usor de la inceput

“Cum e să lucrez în modă? Total diferit de ce mi-am imaginat eu! Nimic nu e uşor dar nici imposibil. Este total diferit faţă de ce este în ţară. Ce aş putea să spun ? Să fiu înconjurată de atâţia oameni creativi, designeri, stilişti, fotografi… Să cunoşti oameni din toate colţurile lumii, să călătoreşti şi să fii plătit pentru asta… ce îţi doreşti mai mult de atât ? Probabil prietenii şi familia” s-a confesat tanara pentru Click!.

Sursa reginele.ro

 

 

 

Read more...

Mama Oanei Zavoranu este foarte mandra de viitorul ei ginere!

  • Published in Monden

 

 

 

Oana Zavoranu si iubitul ei de origine istraeliana, Tomer Rehanian, s-au intors luni din prima vacanta impreuna.

Cei doi s-au relaxat 3 zile in Tel Aviv, au vizitat locuri sacre, iar Oana a intalnit parintii lui Tomer. Vedeta  a aparut apoi foarte zambitoare la aeroport, deci a facut o impresie buna viitorilor socri.

Şi pentru că Marioara Zăvoranu (64 de ani) a fost nerăbdătoare să stea la poveşti cu fiica sa, aceasta a aşteptat-o pe Oana la aeroport şi a condus-o personal acasă, la vila din Andrei Mureşanu. Vizita Marioarei a durat trei ceasuri, timp în care cele două au despachetat cadouri şi au vorbit ca între fete.

„Nu mă bag eu în viaţa Oanei, pentru că la vârsta ei nu mai e cazul. Ea şi Tomer sunt împreună de foarte puţină vreme, aşa că la prima vedere pot să spun că este un băiat bun, are o educaţie aleasă. Oana s-a simţit foarte bine în vacanţă, iar impresia despre părinţii lui a fost excelentă. Mi-a zis că sunt nişte oameni deosebiţi. Am primit de la fiica mea multe parfumuri, alifii, dar şi alte lucruri importante: mir şi o icoană”, a afirmat Marioara Zavoranu pentru Click!

Sursa reginele.ro

 

 

 

Read more...

Cele mai bune filme ale Catherinei Zeta-Jones!

  • Published in Monden

 

 

 

Catherine Zeta-Jones s-a nascut pe 25 septembrie 1969 in Swansea, Wales, Marea Britanie. A urmat apoi cursurile unei scoli din Swansea, apoi Scoala de Arte din Chiswick, Londra. L-a cunoscut pe actorul Michael Douglas in 1998, la Festivalul de Film Deauville din Franta. S-au casatorit in anul 2000 la New York si au impreuna doi copii, Dylan Michael Douglas si Carys Zeta Douglas.

A aparut in clipuri publicitare, s-a implicat in proiecte de televiziune si mini-serii TV si a avut roluri importante in filme. A cochetat si cu muzica o perioada, aparand pe albumul „Musical Version of Spartacus” al lui Jeff Wayne.  A lansat doua piese, „In The Arms of Love” si „I Can’t Help Myself”, ajungand pe locul 28 in topurile muzicale britanice din 1994.

Playing for Keeps /Mereu in offside. O comedie romantica cu o distributie foarte buna : Gerard Butler, Catherine Zeta-Jones, Jessica Biel. Prezinta viata unui sportiv de performanta ( Gerard Butler) care incearca sa recupereze timpul pe care nu l-a putut petrece in compania fiului sau din cauza sportului, incercand sa antreneze echipa de fotbal din care facea parte acesta.

The Rebound/ Idila cu dadaca mea. Filmul prezinta povestea lui Sandy (Catherine Zeta- Jones), care la descoperirea ca sotul ei o inseala se muta intr-un apartament aflat deasupra unei cafenele. Se imprieteneste cu Aram, pe care il angajeaza ca dadaca. De aici porneste o frumoasa aventura intre cei doi.

Chicago. Un muzical in regia lui Rob Marshall, premiat cu sase premii Oscar, chiar si pentru “Cel mai bun film”. Filmul prezinta viata a doua femei aflate in proces pentru crima care se lupta pentru acelasi barbat. Cand cele doua incearca sa manipuleze presa, transformand-o pe Roxi intr-o vedeta a inchisorii, apare o problema: o alta femeie care le detroneaza pe cele doua.

Broken City/ Orasul corupt.  Actiunea filmului se petrece in New York si prezinta viata unui fost politist, Billy Taggart, si modalitatea acestuia de a se razbuna dupa ce primarul Nicholas Hostetler l-a inselat. Taggart duce o lupta continua impotriva coruptiei si a nelegiurilor ce-l inconjoara.

Catherine the Great. Filmul o prezinta pe Catherine Zeta- Jones intr-unul din primele ei roluri importante, interpretand-o pe regina Katharina Cea Mare a Rusiei. Productia surprinde aspecte politice ale secolului al XVIII –lea, dar si evenimente din viata Kathaerinei. Katharina Cea Mare a fost una dintre cele mai puternice si impunatoare regine din toate timpurile.

Traffic/ Trafic. Un filme ce evoca lumea riscanta a traficului de droguri, prezentand intamplarile periculoase si dramele prin care treceau cei ce traiesc in aceasta lume.

America`s Sweethearts/ Rasfatatii Americii. Filmul prezinta viata lui Kiki Harrison (Julia Roberts) si a frumoasei sale surori Gwen Harrison (Catherine Zeta- Jones). Desi nu s-au inteles niciodata foarte bine, acum relatia lor se va complica si mai mult cand Kiki va incerca sa lupte pentru a-i pastra imaginea surorii sale intacta dupa divortul de sotul acesteia, Eddie Thomas. Insa Kiki dezvolta alt tip de sentimente fata de Eddie.

The Legend of Zorro/ Legenda lui Zorro.  Filmul prezinta aventurile lui Zorro in incercarea de a proteja California si pe locuitorii acesteia. El este ajutat in lupta cu raufacatorii de catre Helena (Catherine Zeta- Jones) si de fiul lor, Joaquin. Adevarata actiune incepe atunci cand Zorro isi incalca promisiunea de a nu mai purta masca si este parasit de Helena. Alejandro De LaVega incearca prin toate mijloacele sa-si recupereze sotia.

Entrapment/ Capcana pentru hoti. Filmul prezinta doi actori cunoscuti, Catherine Zeta-Jones si Sean Connery. Un expert in furturile obiectelor de arta si o detectiva, specialista a unei agentii de asigurari, sunt prinsi intr-un complicat joc de-a soarecele si pisica, a carui miza este un tablou semnat Rembrandt.

Side Effects/ Efecte adverse. Un thriller psihologic care prezinta pe Emily si Martin, un cuplu de invidiat, care trec printr-un mare impas in momentul in care Martin este arestat  si condamnat la 4 ani de inchisoare. Dupa ispasirea pedepsei, Emily devine total schimbata si il omoara.

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686