Albaiulieni la cea de-a 8-a comemorare anuală a HWPL a Declarației de pace mondială

- Inițiativă de consolidare a păcii condusă de cetățeni pentru coexistență globală și armonie –

Gruia Ioan Bumbu, mesager al păcii, președinte al Asociației Pakiv România,  și fondatoarele RotaKids Alba Iulia, Georgia Rafaela Vușdea și Agocs Elisabeta au participat la cea de-a 8-a comemorare anuală a HWPL a Declarației Păcii Mondiale  ce a fost găzduită online pe 25 mai 2021, în comemorarea spiritului Declarației de Pace Mondială proclamat în fața Porții Păcii Mondiale din Seul, Coreea de Sud, pe 25 Mai 2013.

Prin Declarația Păcii Mondiale proclamată în urmă cu opt ani, HWPL a propus o măsură eficientă și practică pentru a realiza pacea mondială și încetarea războiului în care întreaga lume se poate pune în aplicare. Împreună cu această proclamație, peste 30.000 de tineri din întreaga lume au participat la o plimbare a păcii care s-a răspândit pe diferite continente și țări pentru a fi un simbol al unei mișcări de pace la nivel mondial.

Pe baza acestor realizări, comemorarea din acest an include discuții despre proiectarea unei mișcări de pace conduse de cetățeni și consolidarea cooperării pentru promovarea coexistenței și armoniei umanității pe măsură ce depășim incertitudinile globale care decurg din ură, conflicte, neînțelegeri și lipsa comunicării în această epocă actuală a pandemiei. .

Acest eveniment este găzduit de HWPL, împreună cu International Peace Group Group (IPYG) și International Women's Peace Group (IWPG), care construiesc o rețea globală de pace alături de HWPL.

 

Last modified onTuesday, 25 May 2021 16:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686