Când devine operaţională platforma pe care te înscrii la vaccin

magnanews.ro magnanews.ro

Președintele Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghiță, a anunțat că platforma de programare pentru etapa a doua de vaccinare va fi operațională începând din data de 15 ianuarie, ora 15.00.

„În ceea ce privește modalitatea de programare, platforma va fi gata pe 15 ianuarie, de la ora 3.00 (15.00 – n.r.) se va putea începe programarea persoanelor pentru etapa a doua, în centrele de vaccinare care vor fi pregătite. Modalitatea de programare va fi pentru persoanele cu vârstă peste 65 de ani – programarea se poate face individual, se poate face prin medicul de familie, se poate face prin serviciile de call center. Și aici, ca noutate, vom avea un număr unic, la nivel național – 021 414 44 25.

Sunând la acest număr, apelurile vor fi preluate în cele de 42 de call center-uri distribuite la nivelul fiecărui județ. O altă modalitate de programare se poate face prin direcția de asistență socială din primării sau prin intermediul aparţinătorilor, care pot să-și facă cont și să înscrie până la maximum 10 persoane din aceeași familie”, a declarat Gheorghiță, la Palatul Victoria.

Potrivit acestuia, în etapă a doua vor intra în același timp atât persoanele care sunt la grupa de risc pentru forme severe, persoanele cu vârstă peste 65 de ani, cu boli cronice, precum și persoanele care deservesc activități esențiale.

Anca Apostol 

magnanews.ro

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686