Patriarhia Română a anunţat că va sprijini campania de vaccinare

magnanews.ro magnanews.ro

Patriarhia Română trimite mesaje de încurajare pentru vaccinare, dar și de încetare a răspândirii de informații false, care induc în eroare populația.

Preoții și, în general, personalul clerical se pot vaccina în etapa a doua de imunizare, care începe săptămâna viitoare. În sprijinul lor, o broșură cu informații despre vaccin a fost transmisă către toate cultele din țară.

„Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a anunțat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broșură intitulată Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură”, a anunțat Ministerul Sănătății.

Broșura intitulată „Vaccinarea împotriva Covid-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură” vine în ajutorul personalului clerical și neclerical din biserici și mănăstiri, astfel încât fiecare să decidă în cunoștință de cauză.

Conține informații despre cum se dezvoltă un vaccin și cum funcționează, dar și un mic dicționar de vaccinare, în care se explică tehnologia folosită pentru serul anticovid. Patriarhia Română face astfel front comun cu autoritățile și promovează în eparhii informațiile medicale privind vaccinurile anti-COVID.

Patriarhia Română a trimis către toate instituțiile sale din țară broșura oficială privind vaccinarea. Purtătorul de cuvânt susține că toți preoții și personalul clerical trebuie să fie informați înainte de a lua decizia dacă se vor imuniza.

Florin Budescu 

magnanews.ro

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686