Jandarmii albaiulieni în vizită la Grădinița “Dumbrava Minunată” din Alba-Iulia

Jandarmii albaiulieni în vizită la Grădinița “Dumbrava Minunată” din Alba-Iulia

Miercuri 16 mai a.c., preț de aproape două ore,  jandarmii albaiulieni au fost invitații preșcolarilor și cadrelor didactice de la Grădinița “Dumbrava Minunată” din Alba-Iulia în cadrul programului național Școala Altfel “Să știu mai multe, să fiu mai bun”.

Pentru început, jandarmi din cadrul Detașamentului I Jandarmi Mobil le-au explicat celor aproximativ 200 de copii pe înțelesul lor, rolul și atribuțiile Jandarmeriei Române în asigurarea unui climat de ordine și liniște publică, după care a fost prezentat un material video despre exercițiile și misiunile specifice jandarmilor.

În cea de-a doua parte le-au fost prezentate copiilor o parte din materialele și tehnica de intervenție specifice jandarmilor, după care cei mici nu s-au lăsat pâna nu au probat toți echipamentele specifice precum și autospeciala de intervenție a jandarmilor.

La sfârșitul activităților desfășurate copiii s-au arătat deosebit de încântați de ce au văzut și au promis că vor deveni jandarmi când vor crește mari iar cadrele didactice au transmis mulțumiri și aprecieri jandarmilor albaiulieni pentru activitatea desfășurată.

DSCN9483.JPG

DSCN9485.JPG

DSCN9498.JPG

DSCN9519.JPG

DSCN9522.JPG

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top