Logo
Print this page

CINSTE POLIȚIȘTILOR LOCALI ALBAIULIENI

CINSTE POLIȚIȘTILOR LOCALI  ALBAIULIENI

În data de 26 iulie 2017 la ora 16.30, polițistul local Rus Augustin-Marius, aflându-se în timpul serviciului la platforma cântar amplasată în spatele benzinăriei OMV Cetate, a fost sesizat de către numitul L.I. că a găsit un portofel negru în dreptul Magazinului Dacia, din zonă.

În portofel se afla suma de 227 de lei, o carte de identitate, un permis de conducere, o carte de alegător precum și un card bancar, toate acestea aparținând numitei C.M.V. din municipiul Alba Iulia

Tot în ziua de 26.07.2017, ora 22.00, polițistul local Dula Doru, în timp ce se deplasa la serviciu cu un mijloc de transport în comun aparținând STP,  a găsit în autobuz un portofel în care se afla suma de 550 lei, un card bancar, un card de sănătate precum și un act de identitate, toate acestea aparținând doamnei G.I.E. domiciliată tot în municipiul Alba Iulia.

Menționăm faptul că polițiștii locali s-au deplasat la domiciliul proprietarilor și au predat în aceeași zi  banii și documentele găsite, pe bază de proces-verbal.

Poliția Locală a Municipiului Alba Iulia, recomandă cetățenilor să fie mai atenți cu bunurile personale și reamintește numărul de telefon la care persoanele pot să apeleze Dispeceratul Poliției Locale: Tel. 0258-989.

© Albaiulianul. All rights reserved.