Cercetati pentru furturi din locuinte

Cercetati pentru furturi din locuinte

Poliţiştii din Alba Iulia i-au identificat pe doi bărbaţi din Alba Iulia, ca persoane bănuite de comiterea a două furturi din locuinţe, fapte comise la sfârşitul lunii august 2015, în dauna unor cetățeni din Alba Iulia. Pentru a pătrunde în locuinţele victimelor, cei doi s-au dat drept lucrători ai companiei de apă – canal.

La data de 16.10.2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe D.J.M., de 29 de ani şi G.E.R., de 44 de ani, ambii din Alba Iulia, care sunt bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt şi a unei tentative de furt ce au fost reclamate poliţiei în 14, respectiv 19 august a.c.

În sarcina celor doi bărbaţi s-a reţinut faptul că, sub pretextul că sunt angajaţi ai societăţii de apă – canal, în data de 14.08.2015, au pătruns în locuința unei femeie din Alba Iulia şi profitând de neatenţia ei, au sustras suma de 1.450 lei.

Ulterior, în data de 19 august a.c., folosindu-se de același pretext, cei doi au pătruns în locuinţa unei alte femei care, la un moment dat, l-a surprins pe unul dintre indivizi căutând într-un dulap amplasat într-una din încăperile imobilului.

De această dată, cei doi indivizi nu au reuşit să sustragă bunuri şi au părăsit în grabă locuința femeii.

Faţă de cei doi bărbaţi, poliţiştii din Alba Iulia continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, respectiv tentativă de furt calificat, precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale.

Pentru a nu deveni victimele unor astfel de infracţiuni, poliția recomandă:

  • Dacă cel care se prezintă la uşa dumneavoastră pretinde că este reprezentatul unei autorităţi sau companii, întotdeauna solicitați şi verificați cu atenţie cartea de identitate sau legitimaţia de serviciu. Verificați dacă persoana din fotografie este aceeaşi cu cea pe care o aveți în față.
  • Nu primiţi în casă persoane necunoscute, care oferă spre vânzare diverse bunuri sau servicii;
  • Nu permiteţi accesul în locuinţă a celor care prezintă „promoţii” la diverse articole;
  •  Reţineţi semnalmentele persoanelor ce vi se par suspecte şi sesizaţi imediat poliţia;

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686