Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Motivul mortii lui Corneliu Vadim Tudor

inliniedreapta.net inliniedreapta.net

Corneliu Vadim Tudor a MURIT la vârsta de 65 de ani. "Tribunul", aşa cum a fost numit, a fost internat la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei la secţia de Terapie intensivă, informeaza Stiripesurse.ro.

Corneliu Vadim Tudor a ajuns de urgenţă la spitalul Militar din Capitală, din cauza unor probleme cu respiraţia, pe care le-a acuzat în această dimineaţă. Totul părea să indice un edem pulmonar, care a fost constatat în momentul în care a ajuns la spital, unde ar fi fost resuscitat timp de aproape 2 ore. În ultimele momente din viaţă, Corneliu Vadim Tudor a fost inconştient, infarctul suferit, suprapus edemului pulmonar fiindu-i fatal.

Cel supranumit ”Tribunul”, a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Codrin Ștefanescu a dezvăluit că anul trecut Corneliu Vadim Tudor a a luat niște pastile din China pentru diabet care i-au înrăutațit starea de sănătate.

"Depășind problemele politice, Vadim Tudor a fost un om mare de cultură, un patriot, își iubea țara, era un bun orator, un om care era iubit și respectat de oameni. Cu Vadim Tudor a murit vocea acestei zone românești. Era un mare om de cultură și un poet. Era important să cunoști măcar o sutime din cultura pe care o avea. Am aflat că medicii s-au chinuit 2 ore să-l resusciteze. Anul trecut, avea tot edem pulmonar. În plus, marea problemă venea de la diabet. A încercat niște pastile chinezești, medicii i-au spus că i-au înrăutățit starea. La un moment dat lucrurile se agravaseră, cei din anturaj spun că asta a fost o problemă importantă.  Nu se aștepta nimeni să moară. Avea insuficiență respiratorie, a mers la spital și apoi a făcut infarct. Duminică știu că m-a sunat, era ok.  Nimeni nu se aștepta. Am avut ce învăța în preajma acestui om ", a spus Codrin Ștefănescu, la Realitatea TV.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686