ASTRA ASIGURARI a intrat in FALIMENT!

psnews.ro psnews.ro

ASF a decis astăzi că societatea Astra Asigurări va intra în faliment, o decizie oficială urmând să fie anunțată la ora 15. Potrivit unor surse din ASF, administrarea specială va înceta la Astra Asigurări, se încheie procedura de redresare specială, iar autorizația de funcționare a companiei va fi retrasă, informează Evenimentul Zilei.ro.

Astra Asigurări, companie aflată în administrare specială, a încheiat fără succes a treia etapă a majorării de capital, pe 19 august, niciun investitor nearătându-se interesat. La ora 15, Autoritatea de Supraveghere Financiară va anunța oficial  ce prevede raportul administratorului special KPMG, și ce decizie va fi luată în privința Astra.

Administratorul special KPMG a anunțat anterior că nu există șanse de reabilitare pentru companie, în lipsa majorării de capital. 

Ulterior, Dan Grigore Adamescu, patronul Astra Asigurări a anunțat că poate realiza o majorare de peste 400 de milioane de lei în circa un an, cu condiția ca Astra să iasă din administrare specială, iar Autoritatea de Supraveghere Financiară să aprobe preluarea AXA de către Astra Asigurări.  

sursa: corectnews.com

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top