„Programe integrate pentru accesul imbunatatit pe piata muncii – PAX”

„Programe integrate pentru accesul imbunatatit pe piata muncii – PAX”

 TECHNICAL TRAINING SRL, în parteneriat cu ASOCIATIA PAKIV ROMANIA şi TECHNIKI EKPEDEFTIKI S.A implementeazăîn perioada 28.03.2014 27.09.2015 proiectul "Programe integrate pentru accesul îmbunătăţit pe piaţa muncii - PAX", proiect cofinanţat din FSE prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013.

Proiectul "Programe integrate pentru accesul imbunatatit pe piata muncii PAX (Contract: POSDRU/125/5.1/S/126559), cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, a continuat si in luna noiembrie 2014 prin organizarea de sesiuni de inscriere in diverse localitati din cele trei regiuni in care se deruleaza proiectul. Astfel, cei interesati au avut ocazia sa afle informatii detaliate despre beneficiile proiectului si despre oportunitatile oferite fiecarui participant din cadrul grupului tinta.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta cresterea sanselor de integrare durabila pe piata muncii a unui număr de 1.080 de persoane, care alcatuiesc grupul tinta si care prin participarea la activitatile si programele prevazute a se organiza in perioada imediat urmatoare vor dobandi competente necesare atat pentru a ocupa un loc de munca cat si pentru a cunoaste, a actiona si a se dezvolta ca membri activi ai societatii. Proiectul "Programe integrate pentru accesul îmbunătăţit pe piaţa muncii - PAX se adreseaza persoanelor aflate in somaj sau persoanelor inactive din urmatoarele regiuni:

- Regiunea Bucuresti-Ilfov;

- Regiunea Centru: judetele Alba, Mures, Sibiu, Brasov, Harghita si Covasna;

- Regiunea Nord-Est: judetele Neamt, Suceava, Iasi, Bacau, Vaslui.

Inscrierea in cadrul grupului tinta este un proces extrem de simplu, iar cei  interesati vor beneficia inca de la inceput de suportul echipei de specialisti ai Techical Training SRL si specialistilor de la Asociatia Pakiv Romania.

Documentele necesare pentru inscriere sunt urmatoarele:

- copie carte de identitate;

- certificat de nastere;

- copie certificat de casatorie (daca este cazul);

- copie dupa ultima diploma de studii;

- adeverinta ANOFM/AJOFM (pentru somerii care sunt inregistrati) sau declaratie pe proprie raspundere,

Pentru informatii suplimentare privind derularea proiectului va asteptam si pe pagina noastra de

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Cursuri-gratuite-Posdru-PAX/1466454693619125

- Beneficiar: Technical Training S.R.L., Str.Prof.Ion Bogdan nr 4-6, Sector 1 Bucuresti

Tel: 021.252.24.95; Fax: 021.252.24.97, E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

- Asociatia Pakiv Romania : 0258.811.170

Editat de Technical Training S.R.L.

Noiembrie 2014 

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top