Teodor Atanasiu, audiat ca martor la DNA

agerpres.ro agerpres.ro

Vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu s-a prezentat joi la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) fiind citat ca martor într-un dosar.

"Am fost sunat, nu am primit nici măcar mandat și m-au rugat să vin că sunt martor într-un dosar. Când ies, vă spun. Nu știu despre ce e vorba", a declarat Atanasiu la intrare în sediul instituției.

Senatorul Teodor Atanasiu a arătat că va putea să dea mai multe informaţii după ce va discuta cu procurorii anticorupţie.

Potrivit unor surse judiciare, citate de MEDIAFAX, Teodor Atanasiu este martor într-un caz de corupție care vizează activitatea Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, unde acesta a fost președinte.

Teodor Atanasiu este din 2012 senator, reprezentând cel mai mare colegiu din judeţul Alba, care cuprinde zonele Alba Iulia, Cugir - Zlatna şi Munţii Apuseni. Atanasiu a fost anterior deputat, iar în perioada 2004 - 2008, membru în Guvernul condus de Călin Popescu Tăriceanu, fiind ministru al Apărării și ulterior președinte al AVAS, din 2006 până în 2008.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top