MAE, actiune de repatriere a 22 de romani din Siria

ziare.com ziare.com

Ministerul Afacerilor Externe informează că, la data de 23 septembrie 2014, un grup de 22 de cetățeni români a fost repatriat din Siria.

Această acțiune complexă, finalizată cu succes la data de 24 septembrie 2014, a beneficiat și de sprijinul Ambasadei României la Beirut.

De la începutul conflictelor din Siria, Ambasada României la Damasc a repatriat, prin proceduri proprii, 582 de cetăţeni români.

Acțiunile de asistare și sprijinire a cetățenilor români rămași pe teritoriul sirian, inclusiv prin măsura evacuării și repatrierii, vor continua.

Ministerul Afacerilor Externe reiterează apelul către toţi cetăţenii români, care se află pe teritoriul Siriei, de a părăsi în regim de urgenţă acest stat.Cei afectați de actuala situație din Siria pot suna 24/24h la nr. de telefon: +40.21.319.21.37 - din cadrul Departamentului Consular din MAE, linie telefonică dedicată solicitărilor de sprijin și informații consulare specializate. De asemenea, Departamentul Consular răspunde solicitărilor la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , precizează MAE. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top