Gest extrem in Parlament - Mai multi deputati vor sa intre in greva foamei

romaniaexpres.es romaniaexpres.es

Un număr  de 15 parlamentari au anunțat că intra în greva foamei, după ce un coleg de-al lor a făcut același gest săptămâna trecută. Deputații sunt cei care fac parte din comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării și spun ca fac acest gest în semn de solidaritate, cu colegul lor, deputatul independent Aurelian Mihai, deputat de Diaspora, aflat  din data de 17 septembrie în greva foamei.

Deputații din comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării se plâng și că nu sunt băgați în seamă de Ministerul de Externe și de Guvern, dar nici de conducerea Camerei Deputaților, arătând că președintele Valeriu Zgonea nu s-a arătat interesant de soarta lui Aurelian Mihai.

Printre ei se numără și Eugen Tomac sau Mircea Lubanovici, dar și trei femei - Ramona Elena Uioreanu, Niculina Mocioi și Maria Grecea.
Pe de alta parte, deputatul independent Aurelian Mihai, aflat în a 8-a zi de greva a foamei, a anunțat miercuri că va pleca din Parlament și va merge la spital pentru că nu se simte bine, arăta Romania TV.

După aproximativ un sfert de oră, acesta s-a deplasat în biroul său, unde i s-a făcut rău, iar colegii au chemat o ambulanță , fiind apoi transportat la spital pentru a i se oferi îngrijiri medicale.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686