Voiculescu: Astept verdictul acasa

agerpres agerpres

Aflat sub control judiciar, Voiculescu s-a prezentat vineri dimineață la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Ilfov. La ieșirea din clădire, președintele fondator al PC a precizat că nu va fi prezent la Curtea de Apel București la momentul citirii sentinței pentru că "nu are rost".

"Pentru ziua de azi, aștept la ora 12,00 verdictul, fac o baie și aștept să vină cine vine, că nu știu care sunt regulile. Verdictul nu poate fi decât de natură să vină să mă roage să merg nu știu unde sau să nu fie. Adică nimic nu e stabilit dinainte, judecătorii vor lua o decizie și o vor comunica în ședință publică. Nu merg la instanță, n-are rost. Acum mă duc puțin la birou, apoi acasă", a declarat Voiculescu, după ce a fost la Poliția Ilfov conform regulilor impuse de măsura supravegherii judiciare. El a precizat că nu este speriat de condițiile din penitenciar, pentru că până la 34 de ani a trăit într-un loc unde era nevoit să meargă la toaletă în curte.

Voiculescu spune că îl "doare" că 12 "oameni nevinovați suferă și sunt niște oameni extraordinari. Oameni care toată viața lor n-au făcut altceva decât să muncească cinstit. Au ajuns în situația asta numai și numai și numai datorită mie. Adică datorită faptului că eu sunt vânat, neputând să mă prindă pe mine cu nimic pentru că n-am făcut nimic, a trebuit să se creeze toată ideea de privatizare ilicită, toate porcăriile pe care le cunoaștem".

"Produc rău în jurul meu, fără să vreau, și asta mă deranjează cel mai mult, că oameni nevinovați suferă din cauza mea", a punctat Voiculescu, care spune că pune răul înainte, dar că nu e "resemnat".

"Am dus un război cu demnitate, dacă e nevoie îmi duc viața mai departe în penitenciar, tot cu demnitate. La demnitate și la onoare n-am să renunț", a arătat președintele fondator al PC.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top