Contraatacul lui Voiculescu. Solicitare catre Curtea de Apel

stiripesurse.ro stiripesurse.ro

Dan Voiculescu a reacționat foarte dur la declarațiile lui Marian Căpățână care l-a acuzat ca ar fi  dat un milion  de euro celor din familia lui Bercea Mondial, pentru a-l  atrage pe Mircea Băsescu în scandal. Îi cere să înceteze și ca ia în calcul să îl acționeze în judecată. Precizăm ca Marian Căpățână este deja arestat în dosarul de șantaj al lui Mircea Băsescu.

“În legătură cu aberațiile lansate de Marian Căpățână la adresa mea, îi atrag atenția să înceteze.

Pe de alta parte, mă gândesc serios să intentez o acțiune legală împotriva lui Marian Căpățână , solicitându-i daune de 100.000 de euro. Cu siguranța banii respectivi ar putea fi valorificați de o fundație de binefacere sau de un caz social.

Aceste minciuni, prezentate ca asa-zise “dezvăluiri” de senzație, sunt tactici dezvoltate în laboratoarele celor care se încăpățânează să demonstreze că ridicolul nu doare.

În sensul celor de mai sus, am formulat următoarea solicitare în atenția doamnei Lia Savonea – președintele Curții de Apel București.”, spune Dan Voiculescu pe blogul personal.

Marian Căpăţână a declarat, la Curtea de Apel, că ar fi fost contactat de Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel, în perioada martie – aprilie 2013.

Florin Anghel i-ar fi oferit lui Marian Căpăţână 200.000 DE EURO, cu condiţia să declare că o parte din bani ar fi ajuns la Traian Băsescu.

Marian Căpăţână, intermediarul afacerii în care au fost implicaţi Mircea Băsescu şi Bercea Mondialu, le-a spus, vineri, jurnaliştilor că întreg scandalul este o “făcătură” pusă la cale de Dan Voiculescu.

“Suntem nevinovaţi total, e o făcătură a lui Voiculescu. Am luat bani împrumut, am vrut sa îi folosesc la AVERSA și nu i-am mai folosit”, a spus Marian Căpățână, înainte de a intra în duba cu care urma să fie dus în arestul Poliției Capitalei.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top