Precizări referitoare la un articol din ziarul unirea

Precizări referitoare la un articol din ziarul unirea Foto: B.P.

 

 

 

Referitor la articolul intitulat „Poliţist din Alba Iulia, în civil şi probabil băut, loveşte un jurnalist care filmează un accident. Ajutor 112”, publicat pe ediţia on line a Ziarului Unirea, la data de 15.03.2014, Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Județean Alba,  face următoarele precizări:

În noaptea de 14/15.03.2014, la ora 01,46, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată printr-un apel 112 cu privire la faptul că, la locul producerii unui eveniment rutier, fără victime, ce a avut loc în zona Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia, între două persoane, s-a produs un conflict iar apelantul ar fi fost agresat.  

Echipajul de poliţie deplasat la faţa locului l-a identificat pe apelant, domnul B.P., jurnalist al Ziarului Unirea iar din primele cercetări efectuate a rezultat că între acesta şi un poliţist local din cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia, instituţie ce funcţionează, în conformitate cu Legea 155/2010, în subordinea Primăriei Municipiului Alba Iulia, a avut loc un conflict spontan.  

Poliţistul local a fost identificat, în persoana lui M.I.  de 42 de ani, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că acesta era în timpul programului de lucru, executând împreună cu un alt poliţist local, activităţi de patrulare, în ţinută civilă.  

Ulterior, domnul B.P. s-a prezentat la Poliţia Municipiului Alba Iulia unde a depus o plângere penală ce a fost declinată în favoarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, în vederea efectuării de cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de purtare abuzivă.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686