Gica Hagi, acuzat de infractiuni grave: Se face usor legatura

Gica Hagi, acuzat de infractiuni grave: Se face usor legatura

Gheoghe Hagi, unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului romanesc, este acuzat de infractiuni grave.

Cel care il arata cu degetul pe "Rege" este Sorin Raducanu, candidat la alegerile FRF de pe cinci martie.

Raducanu sustine ca Hagi si formatia sa, FC Viitorul, sunt implicati intr-un caz complicat, in care Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, este acuzat de sponsorizare ilegala a cluburilor de fotbal.

Echipa lui Hagi s-ar afla intre formatiile care au primit bani de la autoritatile locale constantene.

"Pai Gica Hagi e in conflict de interese, nu are cum sa fie patron si sa fie si la FRF. Hagi fura jucatori, cum mi-au spus directorii liceelor cu profil sportiv. In plus, Hagi uita de un virament in contul clubului Viitorul Constanta in februarie 2013 in valoare de 800.000 de euro. Virament facut de Nicusor Constantinescu, seful Consiliului Judetean Constanta care este acuzat printre altele pentru sponsorizari ilegale la cluburile sportive. Si se poate face usor legatura", a spus Raducanu, dupa cum anunta Mediafax.

Gica Hagi a devenit tinta mai multor atacuri dupa ce s-a implicat in alegerile de la Federatie, el facand parte din echipa lui Gica Popescu.

Astfel, Hagi a fost acuzat ca s-ar afla in conflict de interese, fiind patron de echipa, dar si ca fura cei mai promitatori juniori din tara.

Alegerile pentru postul de presedinte al FRF sunt programate pe 5 martie.

M.D.

Sursa ziare.com

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top