Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Un scandal iscat intre patru bărbaţi din Bucerdea Grânoasă s-a soldat cu doi înjunghiaţi. Principalul suspect cercetat pentru tentativă de omor calificat

Un scandal iscat intre patru bărbaţi din Bucerdea Grânoasă s-a soldat cu doi înjunghiaţi. Principalul suspect cercetat pentru tentativă de omor calificat

  Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţiştii din Blaj şi din comuna Bucerdea Grânoasă, au continuat cercetările în legătură cu evenimentul produs la data de 6 februarie, în jurul orelor 16,20, la o locuinţă din comuna Bucerdea Grânoasă,  în urma căruia două persoane au ajuns la spital prezentând mai multe plăgi înjunghiate.
  Urmare a cercetărilor efectuate în cauză şi a concluziilor formulate de către medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Alba, care a stabilit faptul că victima R.M.., de 35 de ani, din Bucerdea Grânoasă, prezintă plagă înjunghiată abdominală de natura celor care pun în primejdie viaţa iar R.D., de 35 de ani, din aceeaşi comună, prezintă plagă tăiată parietal dreapta şi mai multe plăgi tăiate la nivelul toracelui şi membrelor superioare, cele din urmă având caracteristicile unor leziuni de apărare, vineri, 7 februarie, dosarul penal întocmit în cauză a fost declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, pentru efectuarea de cercetări faţă de principalul suspect, D.I., de 28 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat.
  Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a dispus începerea urmăririi penale faţă de suspectul D.I. pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat, luând faţă de acesta măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, sesizând totodată instanţa competentă, cu propunerea de arestare preventivă.
  Tribunalul Alba a admis propunerea Parchetului şi a dispus faţă de suspectul D.I. măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile.
  Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

  Vă reamintim că joi, 6 februarie, în jurul orei 16.52, Politia municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că la o locuinţă din localitatea Bucerdea Grânoasă, între 4 bărbaţi, s-a produs un scandal spontan în urma căruia doi au suferit leziuni corporale.
  Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat faptul că între D.I., de 28 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, pe de o parte şi R.I., de 62 de ani, R.D., de 35 de ani şi R.M., de 35 de ani, pe de altă parte, pe fondul consumului de alcool, s-a produs un conflict spontan, ultimii 3 lovindu-l cu pumnii şi picioarele pe D.I.
D.I. a ripostat şi s-a înarmat cu două cuţite pe care le-a găsit pe o masă din încăpere, cu ajutorul cărora a cauzat leziuni la doi dintre agresorii săi.
  R.D. şi R.M. au fost transportaţi la spitalul din Blaj unde le-au fost acordate îngrijiri medicale şi unde au fost diagnosticați, primul cu plăgi tăiate la nivelul braţului stâng şi şoc hemoragic iar cel de-al doilea cu plagă înjunghiată abdominală penetrantă în regiunea supraombilicală, ambii rămânând internaţi în spital.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top