Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

326 de autovehicule verificate în trafic de poliţişti şi 123 de sancţiuni contravenţionale aplicate pentru nereguli

326 de autovehicule verificate în trafic de poliţişti şi 123 de sancţiuni contravenţionale aplicate pentru nereguli

 În perioada 30 -31 ianuarie, poliţiştii rutieri din Alba, împreună cu reprezentanţă ai I.S.C.T.R. – Agenţia Alba, au organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehiculele de transport marfă şi persoane dar şi verificarea legalităţii în care se desfăşoară acest tip de transport.
  Au fost verificate 326 de autovehicule destinate transportului de mărfuri iar pentru nereguli constatate au fost aplicate 123 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 27.910 lei, cele mai multe pentru depăşirea regimului legal de viteză.
  A fost confiscate bunuri în valoare de 6.960 lei, a fost reţinut un permis de conducere şi două certificate de înmatriculare şi a fost constatată o infracţiune de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. 
  În aceeaşi perioadă, poliţiştii din judeţul Alba au controlat 124 de autovehicule de transport persoane iar pentru nereguli constatate au aplicat 39 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 7.130 lei şi au reţinut un certificat de înmatriculare.

  De asemenea, în zilele de 1 şi 2 februarie, poliţiştii rutieri au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive şi pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care conduc autovehicule, fiind sub influenţa alcoolului.
   În cele două zile, poliţiştii au constatat 124 de abateri contravenţionale de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, pe care le-au sancţionat cu amenzi în valoare totală de  22.860 lei.
  Au fost reţinute 3 permise de conducere, din care unul pentru alcool şi 3 certificate de înmatriculare.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top