Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Suspecţi de furt prinşi în flagrant de poliţiştii din Alba Iulia şi Cugir

Suspecţi de furt prinşi în flagrant de poliţiştii din Alba Iulia şi Cugir

  Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, în cursul zilei de sâmbătă, de către un cetăţean în vârstă de 67 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că a surprins o persoană necunoscută care a pătruns în locuinţa sa situată pe strada Viilor din Alba Iulia de unde a furat suma de 400 de lei după care a fugit.

  Mai multe echipaje de poliţie şi jandarmerie au fost alertate şi cu ajutorul semnalmentelor furnizate de reclamant, la scurt timp de la sesizare, s-a reuşit identificarea şi reţinerea principalului suspect de comiterea furtului,  Vasile V., de 24 de ani, din comuna Brateiu, judeţul Sibiu, care a fost dus la sediul poliţiei Municipiului Alba Iulia în vederea continuării cercetărilor.

  Faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore iar în cursul zilei de ieri, 19.01.2014, a fost prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventiva.  

  Parchetul l-a prezentat instanţei de judecată care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

  Tot sâmbătă, 18 ianuarie, în jurul orei 14.00, patrula de siguranţă publică formată din poliţist şi jandarm, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe strada Spicului din Cugir, a observat o persoană de sex masculin care transporta mai multe bunuri cu un cărucior.

  În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că B.E., de 47 de ani, din Cugir, a sustras din incinta unei societăţi comerciale al cărui angajat a fost, 76 de scule de frezat şi 5 cuţite de strung, cu intenţia de a le valorifica la un centru de colectare a fierului vechi.

  Obiectele sustrase au fost restituite societăţii păgubite iar pe numele suspectului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top