Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Incendiu la o anexă gospodărească din Cugir stins cu dificultate de pompieri

Incendiu la o anexă gospodărească din Cugir stins cu dificultate de pompieri

  Sâmbătă seara, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cugir, a intervenit în localitate, pe str. Vasile Alecsandri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (şură, bucătărie şi atelier), proprietatea lui Ţ.N.
  Din cauza materialelor combustibile depozitate, incendiul s-a dezvoltat foarte rapid, extinzându-se şi la acoperişul casei de locuit. Pompierii voluntari au solicitat sprijinul Gărzii de intervenţie Sebeş. La sosirea pompierilor militari, incendiul a cuprins toată suprafaţa anexei gospodăreşti şi pe o parte din acoperişul casei de locuit. S-a intervenit cu două autospeciale de stins incendii, iar SVSU Cugir cu 3 autospeciale. Ca urmare a incendiului, au ars acoperişul anexei gospodăreşti (şură, bucătărie şi atelier) pe o suprafaţă de aproximativ 124 mp şi bunurile din acestea, acoperişul casei de locuit confecţionat din lemn şi acoperit cu ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 25 mp şi un autoturism dezafectat. Au mai fost afectate acoperişurile a două anexe gospodăreşti vecine pe o suprafaţă de circa 10 mp fiecare. Pagubele produse se ridică la circa 180.000 lei, iar cele salvate la aproximativ 490.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu este un aparat electric de tăiat (flex) fără respectarea normelor de lucru.
  Echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al jud. Alba au intervenit, în perioada 17-20ianuarie, la un număr de 31 de solicitări.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top