Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Joi, 9 ianuarie, de la ora 09.00, reprezentanţii asociaţiilor de producători agricoli din Alba sunt aşteptaţi la o întâlnire de lucru la sediul Consiliului Judeţean Alba

Joi, 9 ianuarie, de la ora 09.00, reprezentanţii asociaţiilor de producători agricoli din Alba sunt aşteptaţi la o întâlnire de lucru la sediul Consiliului Judeţean Alba

   Aceştia sunt aşteptaţi în sala Mihai Viteazul a Consiliului Județean Alba, unde va avea loc o întâlnire de lucru. Au fost invitați să participe reprezentanții Asociației Județene a crescătorilor de bovine Alba, Asociației Crescătorilor de Ovine din județul Alba, ai filialei județene Alba a Asociației „Amicii Rozelor” din România, cei ai Asociației județene a cultivatorilor de cereale și plante tehnice, reprezentanții Asociației producătorilor de produse tradiționale și ecologice Alba-Transilvania, ai Asociației Copard, ai Asociației Franco-Române de dezvoltare agricolă „Alba AFRODA”, ai Asociației „Țara Vinului”, precum și reprezentanții Camerei Agricole Județene Alba.
  „Am convocat această întâlnire, la început de an, pentru a discuta cu reprezentanții agricultorilor din Alba despre modul în care Consiliul Județean Alba se implică în sprijinirea lor și în dezvoltarea rurală a județului Alba.
  Având în vedere și discuțiile din ultima perioadă privind descentralizarea, vrem să știm, direct de la agricultori, ce își doresc ei de la Direcția Agricolă, de la Camera Agricolă și de la Consiliul Județean. Folosind și discuțiile pe care   le-am avut anul trecut cu domnul Dacian Cioloș, Comisarul European pentru Agricultură, vrem să stabilim un mod eficient de lucru și un calendar de acțiuni.
Vom mai avea și alte întâlniri cu agricultorii, în perioada următoare.” – a declarat Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top