Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Doi bărbaţi riscă să intre la "răcoare" după ce au furat 300 de lei de la un bătrân

Doi bărbaţi riscă să intre la "răcoare" după ce au furat 300 de lei de la un bătrân

  Poliţiştii Postului de Poliţie Meteş au fost sesizaţi în după amiaza zilei de marţi, 7 ianuarie, de către un bărbat în vârstă de 77 de ani, din localitatea Tăuţi, comuna Meteş, cu privire la faptul că în noaptea precedentă, în jurul orelor 04,00, în timp ce dormea, două persoane au pătruns în locuinţa sa şi după ce l-au imobilizat i-au sustras din buzunarul hainei suma de 300 de lei.
  La scurt timp au început cercetările de identificare a infractorilor în baza datelor şi informaţiilor primite. La cercetări au participat poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Meteş,  astfel că în după amiaza zilei de ieri, s-a reuşit identificarea principalilor suspecţi.
  Aceştia sunt  Călin Vasile M., de 30 de ani, din comuna Meteş şi Marin Ionuţ D., de 17 ani, din Zlatna. În urma cercetărilor efectuate, s-a aflat că în baza unei înţelegeri prealabile, în noaptea de 6 spre 7 ianuarie, cei doi suspecţi s-au deplasat cu trenul, din Pătrângeni în halta Tauţ după care au mers pe jos până la locuinţa izolată a victimei, cu scopul de a-i sustrage banii.
  Aceştia au pătruns în locuinţa vârstnicului care dormea şi l-au imobilizat iar din buzunarul unei haine cu care era îmbrăcat, i-au sustras suma de 300 de lei.
  Ulterior cei doi suspecţi s-au deplasat în orașul Zlatna unde au cheltuit banii.
  Faţă de Călin Vasile M. şi Marin Ionuţ D., poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie. Cercetările sunt în desfăşurare.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top