Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Un bărbat din Galda de Jos care a furat un hidrofor şi un motor a fost prins de poliţişti

Un bărbat din Galda de Jos care a furat un hidrofor şi un motor a fost prins de poliţişti

  Poliţiştii din Galda de Jos, au reuşit să-l identifice în cursul zilei de luni, 6 ianuarie, pe principalul suspect de comiterea unui furt în dauna unui cetăţean din comuna Galda de Jos.
  În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în data de 4 ianuarie, în jurul orelor 19,00, C.I.N., de 33 de ani, din Galda de Jos, cunoscut cu antecedente penale, a escaladat gardul locuinţei păgubitului iar din curte a sustras un hidrofor şi un motor electric, bunuri pe care le-a ascuns în apropierea locuinţei, într-o grămadă de crengi.
  În dimineaţa zilei de luni, 6 ianuarie, suspectul s-a deplasat cu o autoutilitară condusă de un consătean şi a încărcat hidroforul şi motorul, cu scopul de a le transporta la un centru ce colectare a deşeurilor feroase, pentru valorificare.
  Poliţiştii Secţiei 1 Galda de Jos au depistat autoturismul în trafic şi au identificat bunurile recalmate ca furate, a căror valoare a fost estimată la 800 de lei.
  Faţă de principalul suspect de comiterea furtului a fost luată măsura reţinerii, pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 07.01.2014, să fie prezentat Judecătoriei Alba Iulia, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.  Cercetările sunt în desfăşurare.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top