Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Un tânăr teribilist a intrat cu automobilul pe o pârtie a Domeniului Schiabil Şurianu şi a rămas blocat în zăpadă.

Un tânăr teribilist a intrat cu automobilul pe o pârtie a Domeniului Schiabil Şurianu şi a rămas blocat în zăpadă.

  Un tânăr a fost sancţionat de jandarmii montani de la Postul Şugag pentru că a pătruns cu un vehicul pe o pârtie din cadrul Domeniului Schiabil Şurianu.
  Tânărul se numeşte Vasile N., de 30 de ani, din Sebeş, iar în noaptea dintre 29 şi 30 decembrie, la volanul unui autoturism a intrat pe o partie de schi. Sub greutatea maşinii, zapada a cedat, maşina ramânând imobilizată şi nemaiputând fi mişcata din loc. Astfel, bărbatul a fost nevoit să parcurgă pe jos o distanţă de aproximativ 3 km, până la pensiunea unde este cazat, îmbracat doar cu un pulover. Dimineaţa, insoţit de un prieten s-a întors să-şi recupereze maşina, dar lângă aceasta îl aşteptau deja jandarmii montani, care l-au sancţionat contravenţional cu avertisment scris. Întrebat fiind de ce nu a solicitat ajutor şi s-a expus unui risc major la adresa integritatii, sanatatii sau chiar a vietii, contravenientul a motivat că nu a dorit ca jandarmii să afle de fapta sa !!!
  Jandarmeria Alba, reaminteşte turiştilor să nu folosească, fără drept, pe pârtiile ori traseele de schi pentru agrement automobile, tractoare sau orice alt tip de vehicul, inclusiv ATV deoarece pot fi sancţionaţi cu amendă de la 1.000 lei la 5.000 lei.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top