Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba a activat Centrul Judeţean de Coordonare a Intervenţiilor, pentru perioada de iarnă

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba a activat Centrul Judeţean de Coordonare a Intervenţiilor, pentru perioada de iarnă

  În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba convocată de prefectul judeţului Alba domnul Gheorghe Feneşer s-a stabilit activarea Centrului Județean de Coordonare a Intervențiilor, la sediul I.S.U. Alba cu personal de la ISU, IPJ și IJJ Alba, pe perioada valabilității atenționării meteorologice de COD GALBEN de ninsori, viscol şi intensificări de vânt(peste 70km/h, izolat 100 km/h), valabilă până în data de 07.12.2013, orele 14.00.
  În intervalul 06.12.2013 ora 05.00– 07.12.2013 ora 05.00, în judeţul Alba s-au înregistrat precipitații sub formă de ninsoare, în special în zona de munte, vântul a suflat slab la moderat, iar temperaturile înregistrate s-au situat între -3° C și -1°C.
  Pe raza celor 11 unități administrativ-teritoriale s-au înregistrat precipitații sub formă de ninsori, iar administratorii drumurilor au desfășurat intervenții pentru menținerea stării de practicabilitate a drumurilor. În zona de munte se circulă în condiții de iarnă.
  Nu s-au înregistrat probleme în ce privește circulația pe drumurile publice sau alimentarea populației cu gaz sau energie electrică.   

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top