Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Poliţiştii au derulat mai multe acţiuni de menţinere a singuranţei în trafic la Blaj

Poliţiştii au derulat mai multe acţiuni de menţinere a singuranţei în trafic la Blaj

  În cursul zilei de ieri, 6 ianuarie a.c, cu ocazia manifestării tradiţionale „Târgul Căciulilor” ce a avut loc în municipiul Blaj, poliţiştii au fost la datorie, astfel încât acest eveniment s-a desfăşurat fără incidente care să afecteze siguranţa publică.
  64 de polițiști din structurile de ordine publică, rutieră, investigare a fraudelor, investigaţii criminale, arme, explozivi, substanţe periculoase şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, sprijiniţi de jandarmi şi poliţişti locali, au acţionat pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor, prevenirea şi combaterea infracțiunilor.
  Au fost constatate 3 infracțiuni de natură economico financiară, confiscate bunuri în valoare de 210 lei şi au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 16.340 lei, cele mai multe (28) pentru sancţionarea abaterilor de la prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice. Alte 15 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate în baza Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 18 la Legea 12/1990 privind comerţul şi 3 la Legea 171/2010.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top