Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Echipajele ISU Alba, la datorie şi la sfârşitul săptămânii trecute

Echipajele ISU Alba, la datorie şi la sfârşitul săptămânii trecute

  Echipajele Inspectoratului de Situaţie şi Urgenţă Alba, au avut de intervenit la mai multe cazuri urgente sesizate de populaţie, la sfârşitul săptămânii trecute.

  Astfel, detaşamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină sâmbătă, la ora 14.04, pe str. 1 Decembrie din municipiul Aiud, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un camion. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii. Ca urmare a incendiului, au ars acumulatorii camionului. Pagubele produse se ridică la circa 1.000 lei, iar cele salvate la aproximativ 10.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la acumulator electric defect.

 De asemenea, garda de intervenţie Blaj a fost solicitată să intervină sâmbătă seara, la ora 19.28, pe str. Mitropolit Ion Vancea din municipiul Blaj, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în dormitorul unui centru de plasament. În momentul izbucnirii incendiului, în casă se aflau 49 copii şi un îngrijitor, care la acea oră serveau masa. Aceştia nu au fost în pericol, deoarece sala de mese este situată în alt corp al clădirii. La sosirea echipajelor ISU, ieşea fum dintr-un dormitor. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD. În incendiu, au ars 1 pat, 1 noptieră, 1 dulap, 1,5 mp pardoseală şi 6 mp de perete de lemn, producând pagube în valoare de circa 3.000 lei, iar datorită intervenţiei prompte a pompierilor, au fost salvate bunuri de aproximativ 15.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un conductor electric defect.

  Echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al jud. Alba au intervenit, în perioada de 29.11.2013 – 02.12.2013, la un număr de 33 de solicitări.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top