Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Luni, 25 noiembrie: întrerupere a furnizării gazului în Bărăbanţ

Luni, 25 noiembrie: întrerupere a furnizării gazului în Bărăbanţ

  Furnizarea de gaze naturale va fi sistată, luni, 25 noiembrie, începând cu ora 09.00 în cartierul Bărăbanţ. Cei mai afectaţi de această întrerupere vor fi locuitorii de pe străzile: Măceşului, Aluniş, Cabanei, Câmpului, Catinei, Cindrel, Ciucaşului, Corniştei, Fagului, Gorunului, Grădinilor, Haţeg, Lupeni, Mureşului, Păltiniş, Pecarilor, Petreşti, Petroşani, Poieniţei, Răchitei, Sardului, Streiului, Stejarului, Şurianului, Taberei, Turnătoriei şi Valea Mică.
  Această întrerupere este necesară pentru a se efectua lucrări de cuplare a unor noi conducte şi branşamente la sistemul de distribuţie a gazelor naturale. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16.00.
  E.ON Gaz Distribuţie solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.
  În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top