Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Horoscop 21 noiembrie 2013

Horoscop 21 noiembrie 2013

Berbec: Vă treziţi dispus să mutaţi chiar şi munţii din loc. La serviciu reuşiţi să rezolvaţi o problemă foarte importantă, care vă face ziua mai bună. După-amiază este posibil să vi se propună o nouă afacere prosperă. Traversaţi o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional, însă vă sfătuim să cereţi şi părerea partenerului de viaţă.

Taur: Reuşiţi să rezolvaţi o problemă în casă. Sunteţi bine dispus şi pus pe glume, ceea ce aduce o stare de spirit foarte bună pentru toată familia. Sunteţi inspirat şi comunicativ, iar acest lucru vă ajută foarte mult în afaceri. Partenerul de viaţă este mulţumit de relaţia pe care o aveţi în prezent şi este posibil să plecaţi la sfârşitul acestei săptămâni într-o călătorie de relaxare.

Gemeni: Astăzi este ziua dumneavoastră norocoasă. Pe plan profesional aveţi şansa de a câştiga o sumă de bani extrem de mare care vă va ajuta în soluţionarea unei probleme din casă. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt excelente, iar acest lucru vă întăreşte moralul. În cazul în care trebuie să luaţi o decizie importantă, puteţi să vă bazaţi liniştit pe intuiţie.

Rac: Este o zi favorabilă întâlnirilor de afaceri. Aveţi capacitatea de manipulare mult mai mare, ceea ce vă va ajuta foarte mult. În partea a doua a zilei este posibil să fiţi nevoit să părăsiţi oraşul. Pare să fie o deplasare în interes personal, însă nu trebuie să vă îngrijoraţi pentru că totul este în favoarea dumneavoastră şi reprezintă începutul unei ascensiuni în activitatea profesională.

Leu: Pe plan profesional lucrurile merg mai bine decât vă imaginaţi. Demaraţi o afacere care vă va aduce în scurt timp avantaje materiale consistente. Este posibil ca o persoană mai în vârstă să vă facă o propunere pe termen lung pentru o nouă afacere, însă vă sfătuim să analizaţi bine. De asemenea, este indicat să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Fecioară: În ceea ce privesc afacerile vă descurcaţi foarte bine. În urma unei activităţi mai vechi este posibil să câştigaţi o sumă de bani foarte mare. Sunteţi dispus să faceţi sacrificii pentru a avea rezultate la muncă, ceea ce vă aduce admiraţia şefului. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie cuvintelor pe care le rostiţi şi să vă exprimaţi mai clar, asta pentru a nu fi înţeles greşit de către partenerul de viaţă.

Balanţă: Sunteţi nerăbdător să aveţi câştiguri imense dintr-o afacere pe care tocmai aţi demarat-o, însă problemele din relaţiile parteneriale vă cam dă bătăi de cap. Vă sfătuim să nu vă revărsaţi nervii pe cei din jurul dumneavoastră pentru că nu este o rezolvare. Partenerul de viaţă reuşeşte să vă aducă buna dispoziţie abia spre seară, când vă pregăteşte o cină romantică.

Scorpion: Comunicaţi foarte bine şi aveţi capacitatea de manipulare mult mai mare decât de obicei. Acest lucru vă va ajuta foarte mult în afaceri şi este indicat să vă programaţi în cursul zilei de azi întâlnirile de afaceri. Pe plan sentimental însă, este posibil să aveţi parte de o ceartă aprigă cu partenerul de viaţă din cauza unei probleme mai vechi pe care nu aţi reuşit să o rezolvaţi.

Săgetător: Sunteţi plin de viaţă şi aveţi rezultate foarte bune la locul de muncă. Şeful dumneavoastră este mândru de realizările pe care le oferiţi şi este posibil să vi se mărească salariul sau să fiţi avansat în post. Pe plan sentimental este posibil să întâmpinaţi mici dificultăţi. Vă sfătuim să purtaţi o discuţie serioasă cu partenerul de viaţă pentru a vă rezolva problemele.

Capricorn: Pe plan financiar traversaţi o perioadă foarte bună. În afaceri aveţi succes, iar în viitorul apropiat este posibil să intraţi într-o afacere nouă care vă va aduce foarte mulţi bani. Pe plan sentimental însă, este posibil să fiţi dezamăgit pe partenerul de viaţă. Vă sfătuim să îi acordaţi timp şi să purtaţi o discuţie serioasă, asta dacă nu vă doriţi să puneţi punct acestei relaţii.

Vărsător: Vă treziţi foarte bine dispus şi reuşiţi să le oferiţi prietenilor dumneavoastră un sfat foarte bun. La locul de muncă sunteţi apreciat, ba chiar este posibil să fiţi avansat în post. Vă sfătuim să nu faceţi promisiuni pe care nu sunteţi sigur că le puteţi respecta. Încercaţi să evitaţi călătoriile cu autovehicule pentru că sunteţi predispus la accidentele rutiere.

Peşti: De dimineaţă reuşiţi să rezolvaţi o problemă profesională mai veche, iar acest lucru vă aduce buna dispoziţie. Pe plan financiar treceţi printr-o perioadă destul de bună, însă nu este indicat să faceţi cumpărături în exces. Pe plan sentimental nu sunteţi chiar norocos pentru că certurile cu partenerul de viaţă sunt aproape în fiecare zi. Vă sfătuim să petreceţi mai mult timp în familie

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686