Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

La Sântimbru totul se rezolvă cu…bâta. Doi bărbaţi s-au certat iar unul a ajuns la spital

La Sântimbru totul se rezolvă cu…bâta. Doi bărbaţi s-au certat iar unul a ajuns la spital

  În cursul zilei de marţi, 19 noiembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Sântimbru au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că, pe o păşune de pe raza localităţii Totoi, între doi bărbaţi s-a produs un conflict în urma căruia unul a suferit leziuni în zona capului.

  Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului iar din primele cercetări efectuate au stabilit faptul că în jurul 12,20, în timp ce se aflau în locul numit „Plopi”, de pe raza localităţii Totoi, între B.S.N. de 35 de ani şi M.I.F., de 42 de ani, ambii din comuna Sântimbru, s-a produs un conflict spontan datorită unor neînţelegeri legate de păşune.

  În timpul conflictului B.S.N. i-a aplicat lui M.I.F o lovitură cu o bâtă, în zona capului, provocându-i leziuni ( un traumatism cranio cerebral şi o plagă contuză în zona frontală), pentru îngrijirea cărora bărbatul a fost transportat la spitalul din Alba Iulia.

  În urma examinării victimei de către medicul legist s-a stabilit că leziunile suferite nu i-au pus în pericol viaţa iar potrivit certificatului medico – legal are nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

  Poliţiştii Postului de Poliţie Sântimbru au întocmit pe numele lui B.S.N., actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de  lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 180 alin. 2, din Codul Penal.

  Cercetările sunt continuate.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top