Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Cherestea şi brazi de Crăciun, confiscaţi de poliţiştii din Apuseni

Cherestea şi brazi de Crăciun, confiscaţi de poliţiştii din Apuseni

  În cursul zilei de luni, 18 noiembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Vadu Moţilor l-au identificat pe un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Albac, în timp ce transporta ,  pe DN 75,cu o autoutilitară, 7,5 metri cubi de cherestea, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

  Materialul lemnos a fost  confiscat şi predat Ocolului Silvic Valea Arieşului pentru valorificare iar faţă de conducătorul autoutilitarei a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010.

  Un caz asemănător a fost descoperit pe raza localităţii Avram Iancu. În noaptea de luni spre marţi, poliţiştii Postului de Poliţie Avram Iancu l-au depistat pe O.C., de 42 de ani, din comuna Avram Iancu, care transporta pe DJ 762, cu o autoutilitară, 10 pomi de Crăciun nemarcați cu sigiliu –crotaliu şi pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de providență şi transport.

  Pomii de Crăciun au fost confiscați  şi predați  Ocolului Silvic Valea Arieşului pentru valorificare iar faţă de O.C. a fost  luată măsura sancţionării contravenționale conform Legii nr. 171/2010.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top