Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Trei persoane au tâlhărit o vânzătoare de magazin alimentar, dar au fost prinşi de poliţişti.

Trei persoane au tâlhărit o vânzătoare de magazin alimentar, dar au fost prinşi de poliţişti.

  În după amiaza zilei de duminică, 17 noiembrie, poliţiştii din Roşia de Secaş, au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din comună, cu privire la faptul că în jurul orelor 15.10 a fost victima unei infracțiuni de înşelăciune.
  Din primele cercetări efectuate, a rezultat că în după amiaza zilei de 17 noiembrie, în magazinul alimentar al femeii, au intrat 3 persoane (un bărbat şi două femei) care au solicitat să fie serviţi cu mezeluri în valoare de 40 de lei, prezentând pentru plată, o bancnotă de 500 de lei.
  După primirea restului de 460 lei, cei 3 au refuzat mezelurile, pe motiv ca nu le-a fost restituit corect restul iar marfa este prea scumpă.
  Profitând de neglijenţa şi emoţia vânzătoarei, au părăsit magazinul atât cu restul de bani primit cât şi cu bancnota de 500 de lei restituită de vânzătoare.
  Cu ajutorul indiciilor furnizate de victimă şi martori, poliţiştii au stabilit caracteristicile autoturismului şi traseul de deplasare a celor 3 suspecţi iar aceştia au fost identificaţi şi opriţi în trafic, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 7 Poliţie Rurală Şpring.
  Pe numele lui M. Lina, de 46 de ani, M. Dorel, de 47 de ani şi M. Floarea, de 34 de ani, toţi din oraşul Huedin, judeţul Cluj, au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 215, pct. 1 Cod Penal.
  Prejudiciul a fost recuperat integral şi a fost restituit persoanei păgubite.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top