Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Şi fără permis auto şi cu lemne tăiate ilegal...

Şi fără permis auto şi cu lemne tăiate ilegal...

  În cursul zilei de miercuri, 13 noiembrie, în localitatea Geomal, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, au oprit pentru control, un tractor condus de Z.B.M., un tânăr de 25 de ani, din comuna Stermţ.
  În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule iar tractorul i-a fost încredinţat, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către S.L., un bărbat de 65 de ani, din comuna Stremţ, cu toate că acesta avea cunoștință că tânărul nu posedă permis de conducere.
  Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că lemnele încărcate în remorca tractorului au fost tăiate, fără drept, de către S.L., din pădurea situată în locul numit “Tăul Ţolii”, de pe raza localităţii Geomal.
  Pe numele lui S.L. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere şi tăiere ilegală de arbori iar pe numele lui Z.B.M. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.
  Tot ieri şi tot în Geomal, poliţiştii l-au depistat pe un minor în vârstă de 14 ani, din comuna Stremţ, în timp ce conducea, un autoturism, pe o stradă din localitatea Geomal.
  Poliţiştii au întocmit pe numele minorului, actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top