Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Un tânăr din Jidvei este cercetat de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală gravă”

Un tânăr din Jidvei este cercetat de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală gravă”

  În cursul zilei de luni, 11 noiembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Blaj au întocmit pe numele lui M.G, de 24 de ani, din comuna Jidvei, un dosar penal, fiind suspect de  comiterea unei infracţiunii de „vătămare corporală gravă”, faptă ped. si ped. art. 182, alin. 2 din Cod penal.

  În noaptea de duminică spre luni, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Jidvei, au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă din comuna Bălcaciu, se află căzut un bărbat.

  Ca urmare a primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că persoana căzută se numeşte B.G., de 49 ani, din comuna Jidvei, stabilind totodată că aceasta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi prezenta urme de leziuni pe corp.

  Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Blaj unde s-a stabilit că a suferit leziuni la nivelul feţei şi a corpului, fiind ulterior transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Alba pentru investigaţii medicale de specialitate.

  Poliţiştii au continuat cercetările, stabilind faptul că victima B.G., împreună cu M.G., şi alte persoane au consumat, în data de 10.11.2013, băuturi alcoolice la locuinţa unui cetăţean din comuna Jidvei, iar pe fondul unui conflict spontan apărut între M.G şi B.G, acesta din urmă a fost agresat fizic.

  Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top