Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

11 persoane reţinute de poliţişti la Câmpeni pentru provocarea şi participarea la un scandal

11 persoane reţinute de poliţişti la Câmpeni pentru provocarea şi participarea la un scandal

  În noaptea de 3 spre 4 noiembrie, în jurul orele 03.00, un tânăr V.A.N.  de 21 de ani din comuna Bistra, judeţul Alba, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat scandal într-un local public din oraşul Câmpeni. La solicitarea tânărului, tatăl acestuia însoţit de alte persoane s-au deplasat la respectivul local public şi au continuat actele de tulburare a ordinii şi liniştii publice, agresând mai multe persoane  din local, inclusiv patronul acestuia.
  În acest sens, joi 7, noiembrie, Poliţia oraşului Câmpeni a înregistrat plângerile penale formulate şi depuse de M.M.I de 35 ani şi B.V.L. de 34 ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpeni, în baza cărora procurorii au dispus efectuarea de cercetări faţă de trei persoane care au participat la scandal, respectiv V.A.N de 21 ani, C.D.S. de 23 ani şi V.M. de 43 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri, fapte prev. şi ped. de art. 180, alin. 2, art. 217, alin. 1 şi art. 321, Cod Penal. În legătură cu cele sesizate ambele părţi vătămate au anexat la plângere certificate medico-legale pentru un număr de 3-4 zile îngrijiri medicale/fiecare.
  Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs, precum şi gradul de implicare a fiecărui participant la eveniment, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a dispus deplasarea la Câmpeni a unor ofiţeri de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale care să acorde sprijin poliţiştilor din cadrul Poliţiei oraşului Câmpeni.
  Pe baza probelor administrate în cauză, poliţiştii au extins cercetărilor penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri, fapte prev. şi ped. de art. 180, alin. 2, art. 217, alin. 1 şi art. 321, Cod Penal şi faţă de alţi 8 făptuitori cu vârste cuprinse între 19 şi 50 de ani (V.C. de 50 ani, V.N. de 43 ani, V.M.I. de 19 ani V.A.M. de,19 ani,  P.G.S. de 21 ani, B.L.V. de 35 ani, M.M.I. de 35 ani şi B.I.F. de 21 ani).
  Având în vedere gradul de participare în data de 08.11.2013, poliţiştii au luat  măsura reţinerii pe o perioada de 24 de ore, pe baza de Ordonanţă de reţinere, faţă de B.I.N., V.C., C.D.S şi P.G.S, care au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.
  În cauză cercetările continuă, urmând ca în funcție de probatoriul administrat să fie dispuse măsuri legale faţă de toţi participanți la eveniment.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top