Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Consiliul Judeţean Alba încheie trei contracte în cadrul proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Alba“

Consiliul Judeţean Alba încheie trei contracte în cadrul proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Alba“

  Consiliul Judeţean Alba anunţă începerea a trei contracte din cadrul Proiectului ”Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Alba”.

  Contractul ”Auditul anual al proiectului Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Alba” a fost încheiat în 24 iulie 2013 cu prestatorul SC Dam Fiscality SRL Bucureţti la valoarea de 27.496 de lei (fără TVA) şi are valabilitate pe toată perioada de implementare a Proiectului.

  Contractul „Asistenţă tehnică oferită de proiectant pe perioada executării lucrărilor de construire a depozitului de deţeuri Galda de Jos“ a fost încheiat în 15 octombrie 2013 cu prestatorul SC Argif Proiect SRL Piteşti şi are o valoare de 824.000 de lei, fără TVA. Durata contractului este de 25 de luni de la data emiterii ordinului de începere a serviciilor, 23 octombrie 2013.

  Contractul ”Asistenţă tehnică pentru revizuirea documentaţiilor de atribuire a contractelor din cadrul proiectului Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Alba” a fost semnat în 29 septembrie 2013 cu prestatorul SC Blom România SRL Târgovişte, la valoarea de 206.360 lei, fără TVA. Perioada de implementare este de 4 luni, începând cu data de 1 octombrie 2013.

  Primul dintre cele trei contracte menţionate constă în verificarea cheltuielilor efectuate în cadrul Proiectului şi a sumelor solicitate spre rambursare, în vederea certificării realităţii, legalităţii şi eligibilităţii acestora. Asistenţa tehnică pe perioada de construire a depozitului de la Galda de Jos  presupune: revizuirea proiectului tehnic existent, elaborarea documentaţiilor necesare obţinerii avizelor şi a acordurilor, elaborarea documentelor tehnice şi financiare, respectiv acordarea de sprijin pe parcursul derulării procedurii de atribuire a contractului de construire a depozitului. În cadrul celui de-al treilea contract vor fi revizuite documentaţiile de atribuire pentru construirea a două staţii de transfer deşeuri la Tărtăria şi Blaj, închiderea depozitelor neconforme de deşeuri din mediul urban, construirea Centrului de management integrat al deşeurilor Galda de Jos şi furnizarea de echipamente pentru colectarea separată a deşeurilor şi unităţi de compostare individuală.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top