Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

ALEGE VIAŢA! RESPECTĂ REGULILE DE CIRCULAŢIE, o acţiune a Poliţiei Rutiere Alba, în perioada 27-29 septembrie

ALEGE VIAŢA! RESPECTĂ REGULILE DE CIRCULAŢIE, o acţiune a Poliţiei Rutiere Alba, în perioada 27-29 septembrie

  Atenţie şoferi! În următoarele două zile, poliţiştii vor fi atenţi la comportamentul vostru în trafic. Vor fi amplasate radare pe mai multe drumuri naţionale şi judeţeme din judeţ.
  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba continuă seria de acţiuni preventive pentru reducerea evenimentelor rutiere grave, produse pe fondul nerespectării normelor legale cu privire la circulaţia pe drumurile publice, în special a celor care reglementează regimul legal de viteză.
  În perioada 27 – 29 septembrie a.c.,  poliţiştii de la rutieră, împreună cu cei de la ordine publică, vor acţiona în trafic, folosind toate echipamentele de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor din dotarea Inspectoratelor de Poliţie Judeţean Alba.

  Poliţia Română acţionează permanent, prin activităţi preventive, pentru încurajarea participanţilor la trafic să adopte un comportament responsabil şi să respecte regulile de circulaţie.
  În acelaşi timp, activităţile desfăşurate de poliţiştii rutieri, prin aplicarea fermă a prevederilor legale, urmăresc împiedicarea unor comportamente periculoase în trafic cum sunt viteza excesivă, consumul de băuturi alcoolice, nerespectarea regulilor de prioritate ori neutilizarea mijloacelor de protecţie a pasagerilor sau copiilor.
  Creşterea siguranţei rutiere reprezintă un obiectiv principal şi pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba astfel că în perioada 27/29.09.2013 poliţiştii de la rutieră împreună cu cei de la ordine publică vor acţiona cu toate cele 16 aparate radar din dotarea inspectoratului, care vor fi folosite la capacitate maximă, în scopul depistării şi tragerii la răspundere a celor care încalcă prevederile legale, în principal prin depăşirea limitei legale de viteză.
  Se va urmări de asemenea asigurarea fluenţei traficului rutier printr-o prezenţă activă a poliţiştilor pe sectoarele de drum cu trafic intens din judeţul nostru.


Amplasarea radarelor în perioada 27-29.09.2013

DN1 – km 413+320 m, Galda deJos, Teius, Aiud, Miraslau-Unirea –Sebeş,  Cut, Cunţa
DN7 – Săliştea- limită cu judeţul Hunedoara
DN67C - Sebeş –– Petreşti – Săsciori
DN 74A- Câmpeni – Albac – Vadu Moţilor                                                                                                                                                       
DN74 - Abrud –– Ciuruleasa-Bucium Cerbu
DN75- Baia de Arieş – Lupşa
DN 14B - Blaj-Şona-Jidvei-Cetatea de Balta-Balcaciu-Biia
Alba Iulia (bd.Ferdinand I – str.Clujului, Regiment V Vanatori, Calea Motilor) 
Municipiul Blaj-str. Mitropolit I
Ocna Mureş – Războieni – Noşlac
DJ 704- Cugir-Vinerea
Zlatna – Feneş – DN74

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686