Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Klaus Iohannis a scăpat de A.N.I.

Klaus Iohannis a scăpat de A.N.I.

  Curtea de Apel Alba a soluţionat astăzi dosarul cunoscut opiniei publice  ca „procesul Klaus Iohannis împotriva A.N.I.”. Potrivit unui comunicat oferit publicului, instituţia a precizat: “Astăzi, 25.09.2013, în dosarul nr. 508/57/2013 ce s-a aflat pe rolul instanţei, Curtea de Apel Alba Iulia a admis contestaţiaformulată de reclamantul Klaus-Werner Iohannis în contradictoriu cu pârâta Agenţia Naţională de Integritateşi în consecinţă a dispus anularea raportului de evaluare nr.18367/G/II/24.04.2013 întocmit de Agenţia Naţională de Integritate.

  Cu privire la contestaţia formulată de reclamant împotriva Inspecţiei de integritate, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus respingerea contestaţiei ca fiind formulată împotriva unei persoane fără legitimare procesuală.

  Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, competenţa soluţionării recursului revenind Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

  Considerentele care au stat la baza acestei sentinţe vor putea fi făcute publice  după ce hotărârea va fi motivată.

Alte date privind soluţionarea dosarului 

  Dosarul nr. 508/57/2013 ce s-a aflat pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia a avut ca obiect soluţionarea acţiunii în contencios administrativ formulată de reclamantul Klaus Werner Iohannis prin care acesta a solicitat:

anularea raportului de evaluare nr.18367/2013 întocmit de Agenţia Naţională de Integritate – Inspecţia de Integritate şi

-  suspendarea executării raportului de evaluare nr.18367/2013 până la soluţionarea definitivă şi irevocabilă a cauzei.

  În 24.07.2013 Curtea de Apel Alba Iulia a respins ca lipsită de interes

cererea formulată de reclamantul Klaus-Werner Iohannis de suspendare a executării raportului de evaluare nr.18367/24.04.2013 întocmit de Agenţia Naţională de Integritate, întrucât actul administrativ contestat este suspendat de drept şi nu produce efecte juridice ca urmare a sesizării instanţei de contencios administrativ cu acţiunea în anulare a raportului de evaluare”.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686