Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Vremea în judeţul Alba

Vremea în judeţul Alba

  Pentru săptămâna asta, vremea în judeţul Alba va fi caracterizată prin nori, ploi şi posibile burniţe la începutul intervalului. Jumătatea săptămânii va marca o uşoară încălzire. Valorile minime pe timpul nopţii sunt de la 1 grad în zona montană, până la 24 de grade în reşedinţa de judeţ. Vremea se va strica din nou la sfârşitul acestei săotămâni: 
  La Alba Iulia, începutul de săptămână va fi caracterizat în felul următor: 20 de grade pe timpul zilei, 8 noaptea, iar cerul va fi noros. Ziua de marţi aduce un cer parţial însorit deasupra oraşului, sunt posibile precipitaţii de ploaie şi chiar burniţă. Temperatura va urca doar până la 19 de grade ziua iar noaptea 9 grade. Miercuri, va fi un cer parţial însorit, maxima zilei va fi de 24 de grade, în timp ce minima nopţii va fi de 10 grade. Joi, cerul va fi predominant însorit, maxima zilei de 22 de grade iar cea a nopţii de 6 grade. Vineri, vor fi condiţii de ploaie, maxima zilei ajungând la 21, iar pe timpul nopţii se vor înregistra 4 grade. Sâmbătă vom avea parte de ploi sporadice. Maxima va fi de 22 de grade iar minima nopţii de 11. Ultima zi a săptămânii va avea un cer predominant înnorat, o maximă a zilei de 21 de grade şi minimă a nopţii de 12 grade.
  La Sebeş, în prima zi a acestei săptămâni cerul va fi împărţit între soare şi nori. Temperatura zilei va fi de 21 de grade iar cea a nopţii de 8. Ziua de marţi se poate descrie printr-o zi cu ploi şi ocazional burniţă, cu maximă de 19 grade şi minimă de 8 grade. Miercuri, va fi cer parţial însorit, maxima zilei va ajunge la 24 de grade. Noaptea, mercurul din termometre va indica 9 grade. Joi, va fi cer parţial însorit cu maxima de 22 de grade şi minima nopţii de 8 grade. Vineri, sunt şanse să apară ploile, mercurul termometrelor va ajunge ziua la 20 de grade iar noaptea la 5 grade. Sâmbătă vor fi averse de ploaie, temperatura zilei va urca până la  22 de grade, iar noaptea va coborî până la 11 grade. Cerul va fi parţial însorit duminică, temperatura zilei va urca la 21 de grade, iar noaptea 12.
  La Aiud, ziua de luni se caracterizează astfel: cer noros, o maximă a zilei de 14 de grade şi o minimă a nopţii de 6 grade. Marţi, cerul va fi parţial noros cu şase de ploi sporadice, temperatura maximă a zilei va fi de 14 grade iar minima nopţii de 7 grade. Miercuri va fi cer predominant însorit, temperatura zilei va fi de 18  grade, iar noaptea de 7 grade. Joi, norii vor fi sporadici pe cerul oraşului, maxima zilei se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar noaptea minima de 4 grade. Vineri, va apărea ploaia. Mercurul din termometre va urca la 15 de grade pe timpul zilei, în timp ce noaptea va ajunge la 2. Pe ziua de sâmbătă se aşteaptă ploi sporadice, o temperatură de 16 de grade ziua şi 2 noaptea. Duminică, cerul va parţial senin, temperatura va urca pe timpul zilei la 18 de grade, iar noaptea va coborî la 11.
   La Blaj, începutul săptămânii va avea un cer parţial noros, cu 21 de grade în termometre ziua. Vor fi 8 grade noaptea. În cursul zilei de marţi cerul va fi parţial însorit, cu posibilitatea apariţiei averselor de ploaie,  temperatura zilei va fi de 18 , iar noaptea se va situa în jurul valorii de 8 grade. Miercuri se aşteaptă un cer parţial însorit, maxima zilei va ajunge la 23, iar minima la 9 grade. Joi, predominant însorit. Temperatura zilei va fi de 21 de grade, iar minima nopţii de 8 grade. Vineri, cerul va prezenta innorări cu şanse ridicate de ploaie. Maxima zilei va fi de 19. Noaptea minima va fi  6 grade. Sâmbătă vor fi 21 de grade- temperatura cea ma ridicată a zilei şi 11 noaptea. Cerul va fi parţial senin. Duminica, cerul va fi din nou parţial însorit, temperatura zilei va fi de 21, iar minima nopţii de  12 grade.
  La Cugir prima zi a săptămânii va prezenta un cer parţial noros. Ziua vor fi 21 de grade în aer, iar noaptea 8. Marţi ,cerul va fi din nou parţial noros, dar vor fi condiţii de ploaie ocazională şi burniţă, maxima zilei va fi de  19 grade iar noaptea 8 grade. Miercuri, vor fi nori dar şi soare pe cerul oraşului, maxima zilei va fi de 24, în timp ce minima nopţii va fi de 9 grade. Joi va fi un cer predominant însorit, maxima zilei de 22 de grade iar cea a nopţii de 8 grade. Vineri, va ploua, temperatura maximă va ajunge la 20. Pe timpul nopţii se vor înregistra 5 grade. Sâmbăta cerul va fi parţial însorit. Maxima va fi de 22 de grade iar minima nopţii de 11. Ultima zi a săptămânii va avea un cer parţial însorit, o maximă a zilei se 21 de grade şi minimă a nopţii de 12 grade.
accuweather.com

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686