Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

În curând: sens giratoriu nou la intersecţia străzilor Lalelelor-Ion Lăncrănjan-Bulevardul Revoluţiei

În curând: sens giratoriu nou la intersecţia străzilor Lalelelor-Ion Lăncrănjan-Bulevardul Revoluţiei

  Administraţia locală a municipiului Alba Iulia a făcut publice unele informaţii privind lucrările ce se vor derula în zona viitorului centru comercial LIDL. Mai precis, este vorba de amenajarea unui sens giratoriu la intersecţia străzilor Lalelelor-Ion Lăncrănjan-Bulevardul Revoluţiei, pentru a se putea fluidiza traficul auto în contextul apariţiei acestui centru comercial.
  Amenajarea acestui sens giratoriu a reprezentat o cerinţă solicitată de către municipalitate la momentul eliberării autorizaţiei de construcţie a centrului comercial LIDL. Investiţia va fi realizată de către compania care construieşte magazinul LIDL, iar primăria Alba Iulia va contribui cu lucrări adiacente de corectare a cotelor de călcare pe pietonal şi iluminatul intersecţiei, în relaţie cu noile funcţiuni existente.  Această amenajare va fi valabilă şi pentru extinderea Bulevardului Revoluţiei aşa cum este prevazută în PUG, prin modernizarea implicită a străzii Ion Lăncrănjan şi crearea unui nou inel de acces la drumul naţional.
  Diametrul sensului este de 8m, iar raza maximă a celor două benzi  de giraţie este de 12,61m. Amenajarea acestui sens va regla circulaţia în zona centrului comercial LIDL, iar investiţia va fi finalizată până la deschiderea magazinului, se arată într-un comunicat oferit de primărie.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top