Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

C.L. Alba Iulia nu s-a retras din Asociaţia FC Unirea Alba Iulia 1924, dar va cere bani pentru activităţile sportive de pe stadioanele municipiului.

C.L.  Alba Iulia nu s-a retras din Asociaţia FC Unirea Alba Iulia 1924, dar va cere bani pentru activităţile sportive de pe stadioanele municipiului.

  Consiliul Local Alba Iulia nu s-a retras din Asociaţia FC Unirea Alba Iulia 1924. Cum era de aşteptat, acest subiect a creat discuţii aprinse între consilierii pro şi contra proiectului de retragere a CL din administraţia sportivă a Unirii. Proiectul a căzut la vot, 10 consilieri,( PDL+unul PSD), votând pentru retragerea din asociaţie iar restul au fost împotrivă(PNL), sau abţineri(PPDD şi doi de la PSD).

  Acest fapt nu ajută prea mult clubul albaiulian, întrucât contractul de comodat pe stadion va expira în cursul lunii septembrie, după care vor trebui plătite toate activităţile sportive ce se vor desfăşura pe stadioanele municipiului. Vă reamintim că până în momentul de faţă, Unirea Alba Iulia beneficia de gratuitate pentru folosirea terenurilor stadionului Cetate, datorită unui contract de comodat cu Primăria Alba Iulia.

  Consilierii locali au aprobat astăzi tarifele speciale pentru folosirea bazelor sportive. Într-o primă fază, în proiect erau prevăzute taxe pentru terenurile de fotbal, pista de atletism, sala de forţă, camera minihotel şi alte locaţii, însă consilierii au adăugat un amendament, prin care să fie scoase cele pentru pista de atletism şi sala de forţă şi culturism, iar pentru elevi, tarifele să fie reduse cu 50%.

  Gabriel Pleşa(PNL), a propus amânarea proiectului de hotărâre, însă numărul voturilor „pentru” a fost insuficient (10 voturi „pentru, 6 voturi „împotrivă” şi 4 abţineri). Mai apoi proiectul a fost supus aprobării şi a trecut, cu doar 2 abţineri

Iată care sunt tarifele stabilite pentru bazele sportive:

Complex sportiv Victoria Cetate

Teren fotbal 1 – 300 lei/oră pentru meciuri oficiale sau amicale; 1.000 lei/oră pentru alte manifestații

Teren fotbal 2 – 200 lei/oră pentru meciuri oficiale sau amicale; 50 lei/oră pentru antrenament; 500 lei/oră pentru alte manifestații

Camera minihotel – 60 lei/zi

Alte spații – 0,5 lei/mp/zi

Stadion Oarda

Teren de fotbal – 200 lei/oră pentru meciuri oficiale sau amicale; 25 lei/oră pentru antrenament; 500 lei/oră pentru alte manifestații

Stadion Micești

Teren fotbal – 100 lei/oră pentru meciurile oficiale sau amicale;  25 lei/oră pentru antrenament; 300 lei/oră pentru alte manifestații

Baza Ampoi II

Teren minifotbal adulți – 50 lei

Teren minifotbal copii, elevi, studenți – 30 lei/oră

Alte manifestații – 500 lei/oră

  Pentru pista de atletism, tariful propus era de 5 lei/oră/persoană, iar pentru sala de forţă şi culturism era de 50 lei/oră, însă acestea au fost eliminate din proiect.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top