Un bărbat din Alba Iulia riscă dosar penal pentru că a lovit un trecător

Un bărbat din Alba Iulia riscă dosar penal pentru că a lovit un trecător

Un bărbat din Alba Iulia riscă dosar penal pentru că a lovit un trecător. Din primele verificări se pare că acesta a fost stropit cu … apă de cel pe care l-a bătut.

Incidentul s-a petrecut miercuri, 21 august, într-o staţie de autobuz situată pe Bulevardul Republicii din municipiul Alba Iulia. Aflat în zonă pentru a aplana un conflict conjugal, în jurul orei 18.00 un echipaj de jandarmerie a observat un bărbat care-i aplica mai multe lovituri cu pumnii altui bărbat. Jandarmii au intervenit de urgenţă, au stopat violenţele şi au trecut apoi la verificarea împrejurărilor în care acestea au apărut. Agresorul a fost identificat ca fiind Vladimir V. (61 de ani), cu domiciliul în Alba Iulia, care le-a declarat jandarmilor că, în timp ce aştepta autobuzul, cineva l-a stropit cu apă. Iritat, a depistat vinovatul şi i-a cerut o explicaţie însă acesta i-a răspuns într-un mod pe care  dânsul l-a considerat “ obraznic ”. Între cei doi a urmat un scurt episod violent, pe timpul căruia domnul Vladimir şi-a lovit de mai multe ori oponentul, fără ca acesta să reacţioneze. Din fericire, intervenţia oportună a jandarmilor a prevenit apariţia unor răni evidente, dar victima a fost totuşi îndrumată să solicite investigaţii medicale de specialitate.

Presupusul agresor a fost condus la sediul Jandarmeriei Alba – situat în Alba Iulia, pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 18 -  iar numele acestuia au fost întocmite acte de constatare, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Cercetările vor fi continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top