Items filtered by date: Wednesday, 05 September 2018 - Like - stiri Alba Iulia

Un weekend de soare și stele ale cinematografiei și muzicii la Alba Iulia Music & Film Festival 2018

Trei zile pline de evenimente au marcat Alba Iulia Music & Film Festival, timp în care peste 12.000 de spectatori s-au bucurat de proiecțiile de filme, întâlnirile cu invitații speciali și concertele celei de-a 6-a ediții a evenimentului.

Ziua de sâmbătă, 1 septembrie,  a adus, în mod firesc, cel mai mare număr de participanți, iar asta și mulțumită prezenței invitatului de onoare al ediției, actorul Florin Piersic. În întâlnirea cu publicul, actorul a depănat amintiri legate de orașul Alba Iulia și a răspuns întrebărilor venite de la cei peste 300 de spectatori prezenți în Grădina Cetății, în modul său unic și irezistibil. O oră mai târziu, într-o Piața Cetății arhiplină, Florin Piersic a fost alături de cinefili la proiecția specială a filmului Parașutiștii.

A fost o ediție plină de filme românești recent lansate în festivaluri internaționale, iar publicul din Alba Iulia a profitat din plin de oportunitatea de a le vedea înainte ca acestea să intre în sălile de cinema. Esplanada Obeliscului a fost plină în fiecare seară, la fel și Piața Amfiteatru, aici fiind programate filme precum Charleston, Povestea unui pierde-vară sau Ghinionistul. Actrița Magda Catone a închis seara de duminică răspunzând întrebărilor spectatorilor prezenți la avanpremiera filmului Scurtcircuit, lung metraj în care joacă în unul din rolurile principale.

Muzica a însoțit fiecare zi a festivalului, publicul fiind deosebit de receptiv față de tinerii artiști prezenți. Fie că au aplaudat prestațiile trupelor finaliste în competiția Next on stage sau ale câștigătorilor de la Vocea României, cei prezenți au confirmat susținerea față de noile talente ale muzicii din România.

Alba Iulia Music & Film Festival a fost prezentat de TIFF, în organizarea Asociației Film și Cultură Urbană (AFCU) și a Primăriei Municipiului Alba Iulia.

AIMFF_2018-DAY1.jpg

AIMFF_2018-Day2-Marius_Maris.JPG

AIMFF_2018-GradinaCetății-Marius_Maris.JPG

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686