Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Items filtered by date: Tuesday, 04 August 2015 - Like - stiri Alba Iulia

Transfer de bune practici pentru antreprenorii din mediul rural

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Alba Iulia, 04 august 2015

Asociaţia Pakiv Romania, în parteneriat cu SC Technical Training SRL București și Eco Tech Srl Italia, a organizat și desfășurat, în perioada 27.07 – 31.07. 2015, o vizită de studiu în regiunea Umbria din Italia, cu scopul de a realiza un transfer de bune practici în domeniul antreprenoriatului din mediul rural.

Transferul de bune practici realizat în cadrul proiectului ”Caravana ocupării în satele din regiunile Centru, Nord Est și Sud Est”, ID 130713, a vizat aprofundarea unor aspecte privind organizarea și implementarea unor inițiative și programe de dezvoltare a antreprenoriatului în mediul rural, identificarea unor modele de succes care pot fi implementate în mediul rural din România și transferul acestor modele către beneficiarii proiectului care doresc să devină antreprenori în mediul rural.

Asociația Pakiv România și partenerii săi își propun prin proiectul ”Caravana ocupării în satele din regiunile Centru, Nord Est și Sud Est să încurajeze și să sprijine implementarea în mediul rural din România a unor modele antreprenoriale identificate în Italia ca exemple de bune practici, iar ulterior să contribuie la dezvoltarea acestora, în cadrul altor proiecte, realizate prin parteneriate la care să participe toate instituțiile și organizațiile interesate sau cu responsabilități în domeniul dezvoltării spiritului antreprenorial în mediul rural din România.

Scopul proiectului ”Caravana ocupării în satele din regiunile Centru, Nord Est și Sud Est” este de a contribui la creșterea oportunităților de ocupare pentru șomerii, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, persoanele ocupate în agricultura de subzistență și persoanele inactive din zonele rurale, din regiunile Centru, Nord Est și Sud Est.

Informaţii suplimentare:

Cristian PRUNEAN

Expert PR

Asociaţia Pakiv România

Telefon: 0258811170                                       

Web: www.pakiv.ro,                  

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.         

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686