Items filtered by date: Thursday, 09 July 2015 - Like - stiri Alba Iulia

Radio Teen promoveaza tinerii artisti

Radio Teen este singurul post de radio online din România care susţine tinerii artişti, promovând talentele acestora în emisiuni live, difuzând piesele lor la radio şi publicând articole despre activitatea acestora.

Echipa noastră caută oameni talentaţi în domenii precum: muzică, dans, pictură sau orice altă ramură artistică pentru a-i promova. Persoanele care doresc să se facă auzite la radio ne pot contacta la nr. de telefon 074 375 3276 sau pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , precizând ocupația și scopul pentru care doresc să-și afirme talentul.

Dorim să ajutăm tinerii artişti să se facă cunocuți şi în același timp să oferim modele de succes altori tineri în căutare de inspiraţie.

Radio Teen este un start up creat de o echipă studenţi din Bucureşti prin câştigarea concursului Start up Creativ cu un plan de afaceri. Acesta se doreşte a fi un campus online pentru tinerii din ţară si din afara ţării, interesaţi de educatie non-formală şi divertisment.

Contact:                                                                                              

Nr. de telefon: 074 375 3276

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: http://www.radioteen.ro

Facebook: http://www.facebook.com/radioteen.ro

Read more...

PROBALITATEA declansarii unui razboi in Europa !

Tensionarea relațiilor dintre NATO și Rusia ar putea genera o noua strategie militară NATO, arată o analiză Reuters, informează Cotidianul.ro, citând B1TV.

NATO se pregătește pentru o luptă intensă cu Rusia, ca urmare a faptului că ceea ce se se întâmplă în Ucraina a transformat fundamental peisajul de securitate în Europa.

Stadiul actual al relațiilor dintre Occident și Rusia amintește mai puternic ca niciodată de Războiul Rece și oferă o nouă justificare a existenței Alianței Nord-Atlantice.

Statele Unite și Rusia și-au prezentat noile strategii militare, în vreme ce cât mai mulți lideri din cadrul NATO au început să se întrebe dacă nu este momentul ca cea mai puternică alianță armată din lume să-și regândească și ea tacticile.

Conceptul strategic, adoptat de liderii NATO la summitul de la Lisabona, în 2010, prezintă faptul că sunt șanse foarte mici de izbucnire a unui război convențional pe teritoriul unui stat membru.

Vladimir Putin a declarat că dacă cineva va amenința Rusia, își va orienta forțele armate și capabilitățile moderne de atac către zonele care amenință.

"Ce altceva putem să facem? NATO vine mai aproape de granițele noastre, noi nu ne mutăm nicăieri", a mai spus Putin.

"Nu putem să fim pe deplin siguri care să o fie următorul pas al Rusiei, nu putem să înțelegem care sunt intențiile lui Putin, tot ce putem să facem este să învățăm din acțiunile sale", a explicat comandantul suprem al trupelor NATO din Europa, Generalul Philip Breedlove.

Potrivit analizei Reuters, liderii NATO elaborează un plan mai detaliat de urgență pentru diferite scenarii secrete, iar acum un război în Europa nu mai este văzut ca "ieșit din discuție".

sursa: corectnews.com

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686