Items filtered by date: Thursday, 20 March 2014 - Like - stiri Alba Iulia

Companiile româneşti sunt tot mai competitive

 

 

 

Dezvoltarea tehnologică şi a know how-ului companiilor româneşti le permite acestora să concureze, din ce în ce mai des, de la egal la egal cu cele mai importante mărci internaţionale, atât pe piaţa locală cât şi pe cea externă.

„Magazinul online spy-shop.ro şi-a propus, încă de la creearea sa, să colaboreze cu cât mai multe companii româneşti, competitive şi inovatoare în domeniul sistemelor de securitate și să susținem astfel pe cât posibil economia românească”, declară Sergiu Dangulea director general SC Spy Shop SRL.

Cu o experienţă de 21 de ani, dispunând de un puternic departament de cercetare-dezvoltare, producătorul de interfoane și videointerfoane Electra SRL din Iaşi a devenit lider de piaţă pe segmentul său, datorită noilor tehnologii pe care le-a  impus. Acesta este cazul noii game de interfoane Electra care dispune de tastaturi capacitative tip touch realizate pe sticlă, comunicare hands free cu un design minimalist.

„Electra este o companie care inovează în permanență, lansând pe piață produse avangardiste, explică Suzana Tit, director de marketing al companiei. Pentru a le promova avem nevoie de parteneri pe măsură, la fel de inovatori, deschizători de drum. Aceasta este «reţeta» bunei noastre colaborări cu spy-shop.ro, unul dintre cei mai de încredere parteneri din zona de vest a țării”.

Prezentă pe piaţa locală de profil de 23 de ani, compania Romano Electro, produce și integrează sisteme de securitate, antiincendiu, supraveghere video. Unul din produsele de succes este gama de sisteme de alarmă Cerber, pe cablu sau wireless, care oferă fiabilitate şi un preț mai scăzut faţă de produsele similare.

„Din punct de vedere tehnic și funcțional interfoanele Electra și sistemele de alarmă Cerber sunt produse competitive faţă de alte mărci fabricate în străinătate și comercializate în România, ceea ce a făcut ca rata de retur să fie una scăzută. Din dorinţa de a susține producătorii locali oferim discount la toată gama de interfoane Electra şi sisteme Cerber”, a explicat administratorul spyshop.ro, cel mai mare magazin online de echipamente de securitate, supraveghere video şi interfonie.

La rândul său, Gabriel Apostol, area sales manager Roel, a declarat, „suntem încântați de colaborarea noastră cu spy-shop.ro pe care îi vedem drept niște parteneri strategici în vestul țării. Avem încredere deplină în echipa lor de profesioniști și experți în sisteme de securitate”.

 

 

 

Read more...

Concursul Naţional „Mesajul meu Antidrog” ediţia a XI-a – faza judeţeană

 

 

 

În data de 20 martie 2014,  în sala de şedinţe a  Inspectoratului Şcolar al Judeţului Alba, a avut  loc  evenimentul de lansare a ediţiei a XI-a a Concursului Naţional „Mesajului meu Antidrog” faza judeţeană, organizat de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba, Consiliul Judeţean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia,  Inspectoratul Şcolar al Judeţului Alba şi Direcţia judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba.

Aflat la cea de-a XI-a ediţie, Concursul naţional "MESAJUL MEU ANTIDROG" , are obiectiv general creşterea nivelului de informare, educare şi conştientizare a populaţiei şcolare în vederea neânceperii consumului de droguri, în cadrul programelor şcolare, extraşcolare şi de petrecere a timpului liber.

 Secţiunile ediţiei a XI-a sunt: eseu literar (în limba română, maghiară şi rromani), pagină web, film de scurt metraj, fotografie digitală, spot, sport şi arte vizuale. Secţiunile au un caracter cultural-artistic sau sportiv şi presupun dezvoltarea de creaţii şi abilităţi personale, prin intermediul cărora să se promoveze un mesaj antidrog. Totodată, este vizată şi implicarea în mai mare măsură a copiilor şi a tinerilor în activităţi preventive ca alternativă de viaţă sănătoasă la consumul de droguri.

 

 

 

Read more...

Amplasarea radarelor în data de 21.03.2014

 

 

 

Drumul Naţional 1 – Galda de Jos – Teiuş - Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa - limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 1 – Alba Iulia - Sebeş – Cut – Cunţa

Drumul Naţional 1 – Alba Iulia –Sântimbru – Oiejdea

Drumul Naţional 7 – Săliştea – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 7-Alba Iulia – Șibot - limită judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 14 B  - Blaj – Şona – Jidvei - Cetatea  de Balta - Bălcaciu - Biia 

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori – Daia Romana

Drumul Naţional 74 A - Câmpeni –Vadu Moţilor - Albac

Drumul Naţional 74 - Alba Iulia - Micești - Ighiu

Drumul Naţional 74 - Abrud –– Bucium Cerbu - Zlatna – Feneş

Drumul Naţional 75 - Baia de Arieş – Lupşa

Drumul Județean 750 C - Teiuş – Stremţ

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării - Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir - strada Victoriei

 

 

 

Read more...

Acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere şi menţinere a siguranţei publice, organizate de poliţiştii din Alba, în cursul zilei de ieri, 19 martie

În data de 19.03.2014, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate depăşirii neregulamentare precum şi în vederea depistării şi sancţionării conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 277 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 47.090 lei, din care 16 pentru depăşire neregulamentară. Au fost reţinute 20 de permise de conducere şi retrase 10 certificate de înmatriculare.

Tot în cursul zilei de ieri, între orele 06,00-12,00, poliţiştii din Alba Iulia şi Vinţu de Jos, au desfăşurat, pe raza de competenţă, o acţiune ce a avut drept scop menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea criminalităţii dar şi pentru prevenirea accidentelor rutiere.

În cele 6 ore de acţiune, poliţiştii au aplicat 59 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 9.615 lei, cele mai multe pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Read more...

Poliţiştii din Abrud îi cercetează penal pentru furt, pe un major şi un minor, care au sustras bunuri din case nelocuit

 

 

 

La data de 19.03.2014, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud, au reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt, fapte comise pe raza orașului Abrud şi sesizate poliţiei în septembrie 2013 şi ianuarie 2014.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, la începutul lunii ianuarie 2014, T.G.F., de 30 de ani, din Abrud, folosindu-se de chei potrivite, a pătruns în apartamentul nelocuit, aparţinând unei femei din Abrud şi a sustras bunuri în valoare de 1.500 lei (o butelie pentru aragaz, un aspirator, seturi de tacâmuri, pahare şi căni, o haină din blana si două cuverturi).

Poliţiştii au stabilit, deasemenea, că în cursul lunii septembrie 2013, T.G.F., împreună cu un minor în vârstă de 15 ani, din Abrud, folosind acelaşi mod de operare, au pătruns într-o casă nelocuită din Abrud şi au sustras bunuri de uz casnic, în valoare de 4.000 de lei.

În ambele cazuri prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50 %.

Faţă de cele două persoane bănuite de comiterea furturilor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale şi identificării eventualilor complici.

 

 

 

Read more...

Poliţiştii din Doştat i-au identificat cu operativitate de doi bărbaţi din comună care ar fi sustras 300 de litri de motorină, din rezervorul unui camion

 

 

 

La data de 19.03.2014, la ora 1340, poliţiştii Postului de Poliţie Doştat au fost sesizaţi de către administratorul unei societăţi comerciale, cu privire la faptul că, în perioada 17- 19 martie 2014, din rezervorul unui camion aparţinând societăţii, ce era parcat pe malul unui lac artificial unde se desfăşoară activităţi de decolmatare, a fost sustrasă cantitatea de 300 de litri de motorină.

În urma activităților de cercetare desfășurate cu operativitate de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Doştat, s-a reuşit identificarea persoanelor suspectate de comiterea furtului, R.N.C., de 30 de ani şi R.I., de 54 de ani, ambii din localitatea Boz, comuna Doştat, despre care există indicii că ar fi sustras combustibilul, în seara zilei de 17 martie şi l-au transportat, cu un autoturism, la domiciliul lor, loc din care a fost  recuperat de către poliţişti.

Faţă de cei doi bărbaţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.

 

 

 

Read more...

Poliţiştii din Şibot au reuşit identificarea a două persoane bănuite de comiterea unui furt prin care s-a cauzat un prejudiciu de peste 4.000 de lei

 

 

 

In data de 19.03.2014, orele 11,00, poliţiştii Postului de Poliţie Şibot au  fost sesizaţi de către reprezentantul unei societăţi de pază, cu privire la faptul că, în noaptea de 18/19.03.2014, de la mai multe utilaje parcate la un punct de lucru situat pe raza localităţii Şibot, au fost sustraşi 8 acumulatori precum şi cantitatea de 40 de litri de motorină. Prejudiciul a fost estimat de reprezentanţii societăţii păgubite la valoarea de 4.200 lei.

Poliţiştii au demarat imediat activităţile de cercetare, în vederea identificării autorilor furtului şi recuperării prejudiciului iar în urma datelor şi informaţiilor obţinute, au reușit să-i identifice pe C.M.L., de 27 de ani şi B.B.L., de 16 ani, ambii din comuna Şibot, despre care există suspiciunea că sunt autorii furtului.

 Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat societăţii păgubite iar faţă de cei doi tineri cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de  art. 229 alin.1 lit. b și d din Codul Penal.

 

 

 

Read more...

N-a mai mancat nimic de sambata! Un celebru model vrea sa slabeasca prin infometare!

  • Published in Monden

 

 

 

Celebrul model roman bea sucuri de legume si fructe din ora  in ora, merge la masaj si sauna, costurile ajungand la 1000 de euro pe saptamana. Roxana Ilie vrea sa scape rapid de cateva kilograme pe care le castigase recent.

Din cauza ca s-a rasfatat cu bunatati, in numai o saptamana a luat 5 kilograme. Foarte ingrijorata pentru silueta sa,  tanara a apelat la o clinica de detoxifiere si urmeaza cu strictete tratamentul impus.

“Beau sucuri de fructe şi legume de la zece dimineaţa la 11 seara. Cineva mi le livrează. Fac hidrocolonoterapie (n.r. clismă) zilnic şi sper să rezolv problema. Am slăbit până acum, în patru zile, trei kilograme. Vreau să ajung la 55 de kilograme.

Ţin cura până duminică şi sper să reuşesc să o duc până la capăt. După această săptămână voi începe să mănânc salate, alimente nepreparate termic”, a spus Roxana Ilie pentru  Acasa TV.

Reginele.ro

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686