Titus Corlatean isi va anunta demisia de la conducerea MAE- Declaratie de presa la 11.30

agerpres agerpres

Ministrul de Externe, Titus Corlățean, ar urma să se retragă din funcție, luni, potrivit unor surse citate de televiziunile de știri.

Corlăţean urmează să susţină o declaraţie de presă la sediul MAE, la ora 11.30. El va face, potrivit surselor, şi o serie de precizări referitoare la subiectul organizării votului din diaspora.

Potrivit unor surse oficiale, Corlăţean nu şi-a depus încă demisia, dar premierul Victor Ponta a fost informat despre intenţia ministrului de a demisiona.

Săptămâna trecută, în Bucureşti şi în mai multe oraşe ale ţării au avut manifestaţii de protest faţă de modul în care a fost organizat votul în diaspora la primul tur al prezidenţialelor, manifestaţiile având şi un caracter antiguvernamental.

"Demisia lui Corlățean nu va opri valul anti-Ponta. E un fapt cert ca românii nu și-au putut exercita în diaspora dreptul la vot, drept constituțional", a spus prim-vicepreședintele PDLCătălin Predoiu, cu un sfert de ora înainte de ora de început anunțată a declarației ministrului de Externe.

De asemenea, liderul ACL a cerut și demisia prim-ministrului Victor Ponta.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top